Superb2 yazdı:selamunaleyküm usta .Öncelikle fabidan sonra süperbye biniyorsan yakıt problemin olmayacak ben sattım geçen ay fabiamı 1.6dizel süperb aldım iki katı yakıtı var ona göre
mrkaj yazdı:Selamlar söylemiş olduğunuz fiyatlardan anladığım kadarıyla 2010-2012 arası superb düşünüyorsunuz. Kendim bizzat 2012-2014 ve 2016 kasa superb kullanmış birisi olarak eski model 1.4 tsi ile 2015 sonrası 1.4 tsi arasında ciddi yakıt farkı olduğunu söyleyebilirim. Yani eski modeller daha fazla yakıyor. 2011-2012 modeller şehir içi sakin kullanımda ortalama 10 litre yakıyor. Uzun yolda ise 7.5 seviyelerine kadar iniyor. Yeni model greentech ler ise şehir içi sakin 8.5 şehirler arası 6.5 seviyelerine kadar düşüyor. Agresif kullanımlarda söylemiş olduğum rakamlara 3 er ekleyin. Konfor ve malzeme olarak gayet iyiler. Oturaklı yol tutuşları çok iyi araçlar. Parça konusunda da sıkıntı yaşamazsınız. Tavsiye konusuna gelince konfor olarak evet yakıt olarak hayır. 60-65 arasına 1.2 tsi octavia lara bakmanızı da öneririm. Onlarda gayet konforlu araçlardır. Şu anda bende var. Ancak aracımı satmıyorumçok memnunum çünkü hem vergi hem yakıt hem konfor. Çekiş konusuna girmeyecem 1.2 tsi gücünü bilen bilir
Sakin kullanımda şehir içi 6.5 şehirler arası 4.5 değerlerini çok rahat yakalarsınız.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir