selam arkadaşlar
aracın fotolarını inşallah akşama koyarım. başka bir konudada belirttiğim gibi aracı komple koruma yapılması için sonax ın ellerine teslim ettik. normalde cumartesi bitmesi gerekiyordu ama nedendir bilinez bitiremediler. yağmur ve rutubeti bahane gösteriyolar ama bana kalırsa arabayı çok sevdiler

Şimdi arabayı biraz anlatacak olursam.
ben beyaz rengini tercih ettim malum burası antalya koyu renkler yazın pek iyi olmuyor. bagaj büyüklüğü octavia gibi 2 oda 1 salon ama benim asıl vurulduğum yapı itibari ile biraz iri olmam nedeni ile kullandığım tüm arabalarda şöför koltuğunun arkasına kimsenin oruramama sı idi. Yeni Superb de nasıl derseniz ön koltuğu ayarlıyorsun geçiyorsun arka koltuğa ve bacak bacak üzerine atıveriyorsun

. aramlar gerçekten bu diz mesafesi işini çözmüşler. ben ilave ücret ödeyerek ses sistemini değiştirttim. 10 hoperlör farkı ve sanırım adı bolero idi 6 lı cd değiştirici ve radyo için Kodu Rab idi toplam 1508 YTL ekstra ödedim. camlar b sütutundan itibaren arkaya doğru orjinalden siyah. onun bedelide 478 YTL ve en komiği cant farkı 18 YTL

neyse.
Sürüş izlenimlerine gelince bu sefer gerçekten bir amiral gemisi olmayı başarmış, neredeyse dış dünya ile ilişiğiniz kesiliyor. Amortisörler hemen hemen harika. ama bazı sıkıntılarıda yok değil.
Motor konusuna gelince aracı çok fazla sürme şansım olmadığı için bişey söylemek şu an için erken. ama bu kadarı ile bile beklenilerimi karşıladığını söylemekte fayda var. genede 1000 2000 km yol yapmadan söylemek yanlış olur.
akşama bir aksilik olmazsa buradan aracın fotolarınıda yollarım