epelek yazdı:Arkadaşlar, dün skoda bayiine gidip 2010 OCTI TSI arabamı verdim, yerine 1.6 Süperb CRD Elegance aldım. Beyaz renk, 17 jant, bolero ses sistemi, koltuklar ısıtmalı ve sunroof. Arabayı haftaya teslim edecekler inş. Darısı süperbi gönlünden geçirenlere
enoktakenokta yazdı:epelek yazdı:Arkadaşlar, dün skoda bayiine gidip 2010 OCTI TSI arabamı verdim, yerine 1.6 Süperb CRD Elegance aldım. Beyaz renk, 17 jant, bolero ses sistemi, koltuklar ısıtmalı ve sunroof. Arabayı haftaya teslim edecekler inş. Darısı süperbi gönlünden geçirenlere
Öncelikle hayırlı olsun; aracınız kaç km.de idi ve ekstra özellikleri var mıydı? Eski aracınızı kaça saydılar acaba? Bu değiştirme işinin size toplam maliyeti ne oldu? Özel değilse yanıtlarsanız çok sevinirim.
epelek yazdı:enoktakenokta yazdı:epelek yazdı:Arkadaşlar, dün skoda bayiine gidip 2010 OCTI TSI arabamı verdim, yerine 1.6 Süperb CRD Elegance aldım. Beyaz renk, 17 jant, bolero ses sistemi, koltuklar ısıtmalı ve sunroof. Arabayı haftaya teslim edecekler inş. Darısı süperbi gönlünden geçirenlere
Öncelikle hayırlı olsun; aracınız kaç km.de idi ve ekstra özellikleri var mıydı? Eski aracınızı kaça saydılar acaba? Bu değiştirme işinin size toplam maliyeti ne oldu? Özel değilse yanıtlarsanız çok sevinirim.
özelden cevapladım
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir