34fth61 » 29 Mar 2009, 16:20
bence skodanın geçmişten kalma prestijini tartışmak yersiz, insanlar hala skodayı çarpık bacaklı olarak biliyorlarsa bu yüzden superb gibi bir araçtan vazgeçmek söz konusu değildir bence. ben her iki aracıda inceledim kalite ve konfor olarak superb in eline su dökemez insignia tasarım olarakda daha bi oturaklı superb ikisinide yolda gördüm insignia tuhaf geldi bana emanet gibi duruyo yolda.superb ise çok asil duruyodu. ilk başta resimlerdede bana arkası kötü geldi ama canlı görünce çok hoşuma gitti. arka kısmını beğenmeyenler bilmiyorum gidip inceledilermi aracı.birde yok o bundan iyidir şu bundan iyidir bunların ikiside işe yaramaz passat cc bunlara nal toplatır gibi tartışmalar asla bitmez ve zenginin malı züğürtün çenesini yorar deyminin tam ortasında buluveririz kendimizi.bu gün gidip bir lamborghini murcielago alsan birileri çıkıp o araca da rakip bulur ve bunun sonu gelmez diye düşünüyorum.her aracı kendi kategorisindeki araçla kıyaslamak gerekir ve bu kıyas yapılacaksa insignia doğru bir seçim olmuş ve benim fikrim kesinlikle superb.saygılar.