[quote="ihsann"][quote="hakanerdogan"] [quote="34fth61"]arkadaşım passatla kıyaslayanlar büyük ihtimalle yeni superb i görmemişlerdir bu video yu izle kafandaki soru işareti kalkacaktır bırak passatı bak neyle kıyaslıyorlar ve sonuca dikkat et.
[/QUOTE]
millet BMW zannediyor yahu!

[/QUOTE]
Çok güzel bir noktaya değinmişler,arabanın markası Bmw falan olsa gözü kapalı alacak millet. Skoda amblemini görmeyince Bmw,Audi zannediyorlar. Geçen ay bir dergide,Autocar idi sanırım,Superb'e vermiş veriştirmişler,özgün değilmiş.. Vw çatısı altında zaten,ne bekliyorlarsa. Gözüm kapalı alırım,biraz araştırmadan ve test sürüşünden sonra sizinde kararınızı bu yönde kullanacağınıza eminim

[/QUOTE]
beyler bizim milletimizde ne yazıkki herşeye böyle ön yargılı bakmak var.kısa bir anımı anlatayım toptancı halinde iş yerimiz vardı bi gün arkadaşlarla oturduk bu ön yargı konusunu konuşuyoduk sadece fiyat sorup giden bi müşterim vardı geldi. arkadaşlara dedim izleyin şimdi iki çeşit domates vardı biri daha yeni geldi diğeri 2 gün önce geldi ve ezilmiş, ezilmiş domatese fazla dedim diğerine az dedim adam bana aynen şöyle söyledi fiyatı pahalı ama kalitesi belli

diyeceğim şu skodayı komple mercedes yapsa a dan z ye herşeyine kadar millet gene skoda değilmi bırak der.(herkes için söylemiyorum bilinçli insanlarımızda var) eğer prestij için araç alacaksanız bu aracın sıfır fiyatına tekabül eden düşük model bir mercedes bmw alın tabiiki o araçlarında keyifleri ayrı ama mantık ön plana çıkacak olursa ne passat nede bmw yada mercedes gidin bu aracı alın derim.