Toyota Avensis de, Citroen C5 de ikinci elde ,alındığı fiyata nazaran, ucuza gidecek araçlar.
Toyota'nın yeni Avensis ile de çıkış yapacağını sanmıyorum. Fena araç değil ama ikinci elde büyük bir kayıp yaşamaya razıysanız eyvallah.
Hadi onu geçtik, 1.6 Avensis'i kesinlikle tavsiye etmem.
C5 bana da çok hoş gelen bir araba idi ta ki İnsignia gibi onun da arka yolcu kısmını görene kadar.
Orta sınıf arabalar bir bir küçültülmüş. Sanki bu konuda uzlaşmış çoğu firma. Yeni Accord'u, İnsignia'sı,C5'i vs. çoğu arabanın arkası dar artık.
Bu hususta Superb kesinlikle 1 adım önde.
Ne karakterde bir arabaya binmek istiyorsunuz onu da düşünün.
Mercedes'e binen bir genç arkadaşın "babamın arabasına binmiş gibi oluyorum" diye sattığını biliyorum.
Superb hakkaten ağır başlı bir araç. Fazla sportifliği falan yok. Bu göz önünde bulundurulmalı.
1.4 TSI fena değil ve Superb'i yürütüyor diyorlar. Aslında imkan varsa 1.8 TSI da alınabilir.
Ama siz 1.4 TSI'ı bir deneyin. Hatta 2.0 Avensis'i de bir deneyin.Ben 2.0 FSI Passat da, 2.0 Avensis de kullandım ama iki araç da otomatik vites olmasına rağmen Avensis'ten bir keyif alamadım. Passat,yolda esip gürlüyor gibi resmen. Benim gibi doyumsuz birini bile frenledi. (hatta bir eski BMW 5.20 nalları topluyordu arkada!)
Neyse,Avensis 2.0 veya muadili bir 2.0'ı kullanıp, 1.4 TSI ile aralarındaki farkı görün ve 1.4 TSI'ın yürürken bir 2.0 motor kadar hissi var mı mukayese edin. (bana öyle geliyor ki yürürken aralarında aman aman fark yok)
1.4 TSI'dan bir performans keyfi alırsanız Avensis 2.0'a falan bakmayın. 1.6 Avensis düşünüyorsanız onu direkt elemenizi öneriyorum zaten.
Çoğu arkadaş 1.4 TSI'ı Superb'e yakıştıramıyor.Superb'in havasına elbette 1.8 TSI daha yakışır bir motor.
Ama 52.900 liraya 1.4 TSI Elegance nire, 69.500 liraya 1.8 TSI Elegance nire?
Not: Şayet değer düşüklüğüne razı iseniz ve Toyota Corolla'yı ciddi ciddi düşünüyorsanız, bu sınıfta Mazda 6'ya da bakın.