WXW » 04 Ağu 2009, 02:44
ben bu sene ilk skodama sahip oldum.şu ana kadar gerek forumdan gerek diğer kullanan ve birebir görüştüğüm arkadaşlardan aldığım bilgi ve tecrübeler doğrultusunda,şahsi görüşüm:
1- Skoda alacaksan, donanımlı olanından alacaksın.super b alacaksın, arkadaşın soracak esp var mı??, kem küm, eee bunun hangi B'si süper diyecek!!sonra arabadan soğuyacaksın.
2-Aracı karşılaştırman için ihtiyaçların doğrultusunda benzer araçları karşılaştıracaksın. fiyatına göre superB mi octavia mı dersen ne istediğini, daha doğrusu neye ihtiyacın olduğunu bilmiyorsun derim.
3-insan gözüne güzel gelen herşeyin kahrını çeker. hanımının da arabasının da:) kendine hangisini yakıştırıyorsan onu alırsın.octavia da full donanaım olsa ne superb de esp olmasa ne. önemli olan görüntü değil mi!!
4- yarın gidip superb elegance alsan dahi, 4-5 sene sonra skoda öyle bir elegance cıkarır ki, kaba tabirle "oha" olursun. bu nedenle sağlamlık yönünden evladiyelik araba vardır (hala üretiliyor mu bilmiyorum" ama) teknoloji ve görüntü bakımından evladiyelik araba yoktur. eğer bugun superb elegance alacak paranız varsa,bugunki kazancınızla ilerde yenileyecek paranızda olacaktır:) (inşallah)
yukarıdaki maddelerden hangisi sana uyuyorsa ona göre arabanı al.şimdiden hayırlı olsun...
Kimseden fayda ummam, dilenmem kol kanat...
Kendi boşluk ve gök kubbemde uçar giderim...
Eğilmek, esaret zincirinden ağırdır boynuma..
Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir şairim.