octavia için gayet performanslı bir motor tsi. superbde kullanılan 125 hp sanırsam audide kullanılandan. test sürüşü yapmıştım. hantal kesinlikle değil. octavia gibi de fırlamıyor ama o kasa için (sanırım 1500 kg) vergi, fiyat avantajı vs düşünüldüğünde gayet iyi gibi. zaten 2 gün önce bir doktor abiye de aldık. arabayı görmesiyle alması 10-15 dakika sürdü.
Bence youtube daki hızlanma videolarına bir bakın, forumdaki bir arkadaşda yayınlamıştı yanılmıyorsam, hızlanması bana göre tatmin edici, hem yakıttan hemde vergiden dolayıda artısı fazla bir araç, hem üst segment hemde ekonomik (vergi dahil) araç isteyenler için ideal.
bu kasaya 1.4 motoru fazla diyen ilk sizi duyuyormthemarine yazdı:katılmıyorum 2.litre motorlar geride kalıyor özellikle yokuşlarda.ve bu aracın octavia dan pek farkı yok yüksek hızlarda farkını anlarsın ocvtiden emin ol.octi 122hp superb 125hp arkdaşta civic var superbimden kalkışta seri olduğunu söylüyor ama sıkıyor yok öle bişey .bu kasaya bence fazla bile bu motor !!
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir