bizde skoda superb almayı düşünüyoruz fakat bazıları çekmez diyor bu yüzden belki aldığımızda chip yaptırabiliriz yaptırılıyor mu birde garanti bozuluyor mu abt de garanti bozulmuyor deniyor yardımlarınızı bekliyorum
Çeker çeker korkmayın. 2.0 litre performansı beklemezsen gider sakin sakin zorlanmadan. Ama zaten Limuzin gibi arabadan performans beklersen alma bu devi yani (ben şahsen almam, niye bilmiyorum, ön yargı işte, biliyorum gidicek, ama almam yinede )
Valla 1.5 crdi motor koysalar daha iyi olurmuş bence buna 110hp 235nm tork ve çok daha az yakıt masrafı ) sanırsım 200nm tork olması lazım 1.4 tsi'da yani çok performanslı olmasada ölü gibi olmaz araç.Ama 1.4 tsi fabia süper olur o ayrı )
[quote="mygokhan"]Gayet güzel gidiyor.Ben test ettim 2 defa.Normal bir rampayı 4.viteste 30-40km&h hızla bile çıkabilir. [/QUOTE] abi o devirde o vites tamamen motora eziyet değilmi.
biz müşterilerimizi ilk önce kalkıştaki performansını gösteriyoruz sonraki gösterdiğimizde rambalarda 6viteste 70km hıza düşürtüp tekrar 6vitesle yüklenmesini söylüyoruz sonuç kullanan her kişi vites düşürtmek istemiyor demesi bu bence araçtaki tork ve turbonun gücünü gösteriyor. artık teknoloji cok ilerde geri düşünmeyi bırakalım sadece motor cc lerine bakmayın küçümsemeyin yüksek aşırı beslemeli motor bunlar teknoliji cok üst düzeyde ürettiği tork beygir gücüne bakın şuanda fabialarda vede güncel markadalarda 1.4 75hp veya 85hp var daha öncesine gidersek 2.0 motorlarda 110hp vardı dimi ama vw grubunda 1.4tsi 122 veya 125 hp bunu göz ardı etmeyin derim yakında 1.2tsi 105hp ler geliyor ona nediycekler acaba
opel insignia met ediyor 1.6t 180hp güclü motor diye övünüyorlar biz ve vw teknisyenleri diyoruzki 1.4tsi 170hp miz var hangi motor teknolijisinden bahsediyorsunuz
yani kısaca ön yargılı olmayın gidin test edin görüceksiniz
Yunus emre haklı hacim macim eskidenmiş ) önemli olan tork ve beygir gücü.Turbo olduğu için sanırsam 1500 devirden sonra maksimum torku veriyordur 1.4tsi.Yani öyle zırt bırt vites düşmeye gerek yok )
Arkadaşım bence böyle birşeyi kafana çok fazla takma en yakın skoda bayiine uğra ve aracı mutlaka test et.Eğer aracın boyutlarıyla ilgili bir sıkıntın olmazsa -şahsen ben şikayetçiyim çok uzun-emin ol performansı seni şaşırtacaktır.
Hayatı gereksizlerden ayrıştırdığınızda kalan kısım yaşanabilirlikle ifade edilebilir kanaatindeyim...
ben 1 yıldır kullanıyorum, gidişinde, çekişinde hiç bir sıkıntı yok, hızlı süreyim dersen yakıtına katlanacaksın, daha önce 2008 modeli-1.9 TDI vardı onun kadar olmasada, ona yakın gidiyor
2009 model SuperB 1.4 tsi comf aracım var su an 43000 km ilk başlarda çok tedirgin yaklaştım kararsız kaldım ama şu an iyiki bu aracı almışım diyorum.Bence sınıfını en iyi arabası.Aracımı Adana bayiisnden aldım 1000 km de chiptuning performans artış işlemi yaptım aracım şu an 155 hp ye ulaştı ve sorunsuz problemsiz kullanıyorum.performansı yetmez diyenler her zaman testini yapabilir.( 07 EJ 939 ) Aracım uzun yolda 1 depo ile 850 km yapıyor bence ekonomik
merhaba 1.4 tsi motoru ilk olarak passatta denedim kullandığım 1.6 octaviadan çok daha atik ve seri arasında dağlar kadar fark vardı ardından 1.4 tsi motoru superb denedim kesinlikle yeterli gücü veriyor ve tatmin ediyor aynı superb yi chip oynaması yapıldıktan sonra denedim ilk önce 137 hp çıkartıldı ardından 143 hp ye araçtaki farkı hissede biliyorsunuz ama genede orjinal hali sonderece yeterli test sürüşü yapın tatmin olacaksınız.
evet ben de aracı ilk aldığımda eskişehire gittim adanadan. gerçekten performansına diyecek yok. ankara merkezinde e-5 te yeni kasa honda ile kalktım 200-300 metrede 2 boy fark bindirmiştim bile. aracı sürekli uzun yolda kullandığım için landrenzo lpg taktırdım. taktıralı da 3000 km yaptı gram çekişte fark yok. araçta herhangi bi sıkıntı yok. lpgli olduğunu yemin ederim unutuyorum aracın. 45 krş yakıyordu şuanda 20 krş yakıyor. geçenlerde aynı pompadan aldım 225 km yapmışım 40 lira aldı lpg. yakınlarda chip tuning de düşünüyorum