SuperB'nin Mercedes ile sırf karşılaştımaya şayan görülmesi bile takdir nedenidir bence. Neden başka marka/modeller değil de superb? (Dergideki yazar da mı skoda hastası acaba?)
Mercedes'in yanında bir skoda'nın bulunması bile çok iyi bir durum (sanki skoda babamın malı!).
Z.ünaldı servisinin sahibi zeki beyle konuşmuştuk hafta sonu 3 tane arabam var. octavia L&K oğluma verdim dedi, superb ve mercedes e200'ü ise kullanıyorum. nasıl dedim superb ile merso? kıyaslanamaz ki! demişti, mercedes ayrı birşey.. Ve şu cümleyi kurdu ben bittim o an zaten: "Allah insanı yaratmış, insan da mercedesi"...
En sevdiğim kasa: (Herşey tam tadında tam ayarında ne fazla, ne eksik... Sanki bunu yapan insanların arasında psikologlar da var gibi ki insan psikolojisine bile uygun araba)
SuperB'nin Mercedes ile sırf karşılaştımaya şayan görülmesi bile takdir nedenidir bence. Neden başka marka/modeller değil de superb? (Dergideki yazar da mı skoda hastası acaba?)
Mercedes'in yanında bir skoda'nın bulunması bile çok iyi bir durum (sanki skoda babamın malı!).
- 'Tamam o da kolay da, heralde bizim peder ucuncu kati yikmama izin vermez'
- 'Tamam o da kolay da, heralde bizim peder ucuncu kati yikmama izin vermez'
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir