slm
arkadaşım bu bizce bir sorun değil. her araçta tahsiye yerleri vardır. ama gittiğiniz servis e en azından senede bir kere o bölümleri temizletseniz bu tür sorunlarla karşılaşmazsınız
saygılar
ÖZÇELİK Ö.SKODA SERVİSİ
ÇORLU/TEKİRDAĞ
ÖZÇELİKLER SKODA yazdı:slm
arkadaşım bu bizce bir sorun değil. her araçta tahsiye yerleri vardır. ama gittiğiniz servis e en azından senede bir kere o bölümleri temizletseniz bu tür sorunlarla karşılaşmazsınız
saygılar
ÖZÇELİK Ö.SKODA SERVİSİ
ÇORLU/TEKİRDAĞ
umitc yazdı:arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkür ederim. az evvel bakma fırsatım oldu. kapı kenarlarındaki tahliyelerin ikiside çamurla tıkanmıştı.(dün tahliye deliği sandığım malesef değilmiş) onları açtım (biraz abartarak bi tanesini yerinden çıkardım takması baya zor oldu ama başardım:)) sonra kaputu açtım. kaput açma telinin contasını yerinden çıkarıp dün bahsettiğim kabloyu geçirmiş bizim kıymetli usta. conta öyle açık yani. sanırım su ordan girmiş. silikon bulamadığım için yapamadım. yarın onuda hallederim. inşallah başka bi yerden almıyordur. ancak arabanın tabanı çok kötü nasıl alabilirim suyu ordan?
ozerakin yazdı:kendimi tanıtayımda yeni kullanıcı değilim ama sen yeter ki iste kardeşim skoda roomster 1.2 aracım
26 yaşında sinopta ikamet etmekteyim gencim yakışıklıyım vs.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir