themarine yazdı:passatın bir üst sınıfı bir araç olduğunuda unutmayın!
cnydn yazdı:themarine yazdı:passatın bir üst sınıfı bir araç olduğunuda unutmayın!
Ne alaka şimdi passat? Konunun hiçbir yerinde geçmiyor?
Superb passat'ın üst sınıfı falan değildir. Tamam burası skoda forumu ama fanatizme de gerek yok. Superb ile Passat ikisi de D sınıfı araçlardır. Hatta illa kıyaslamak isterseniz, passat "ufak ayrıntılarda" öne geçecektir.
Böyle "superb passattan üst sınıf" gibi lafları toplumda zikrederseniz, sadece düşman toplarsınız.
Ben de superb ambition ile octavia elegance arasında gittim geldim octaviada karar kıldım. Ama şu bir gerçek. 1.4TSI exclusive DSG passat alacak param olsa, superb tercih etmem.
VW grubunun baskısı ile , superb her daim ayrıntılarda VW Passat'ın gerisinde kalmaya devam edecektir.
Aracınız gayet güzel, güle güle kullanın, ama abartmadan...
cnydn yazdı:themarine yazdı:passatın bir üst sınıfı bir araç olduğunuda unutmayın!
Ne alaka şimdi passat? Konunun hiçbir yerinde geçmiyor?
Superb passat'ın üst sınıfı falan değildir. Tamam burası skoda forumu ama fanatizme de gerek yok. Superb ile Passat ikisi de D sınıfı araçlardır. Hatta illa kıyaslamak isterseniz, passat "ufak ayrıntılarda" öne geçecektir.
Böyle "superb passattan üst sınıf" gibi lafları toplumda zikrederseniz, sadece düşman toplarsınız.
Ben de superb ambition ile octavia elegance arasında gittim geldim octaviada karar kıldım. Ama şu bir gerçek. 1.4TSI exclusive DSG passat alacak param olsa, superb tercih etmem.
VW grubunun baskısı ile , superb her daim ayrıntılarda VW Passat'ın gerisinde kalmaya devam edecektir.
Aracınız gayet güzel, güle güle kullanın, ama abartmadan...
gbasara yazdı:cnydn..
arkadaşımız ne güzel açıklamış.. fikirlerini bizimle paylaşmış..
ama yok köteği hakedecek.. vay sen misin bunları yazan..! vay sen ne anlarsın arabadan.. senin aklından şüphe ederim.. senin otomobil bilgin olamaz..vs..vs..
yazık valla..şurda iki laf söylenmiyor.. az önce superb ile ilgili diğer başlığa yazdım.. aşağı yukarı benzer sözler.. bekliyorum bakalım nasıl zılgıt yiyeceğiz...
skoda fabrikası bize çalışıyor ya.. kardan pay dağıtıyor türk kullanıcılara..
yiter ya, yiter ya.. lütven yaa, abartmayın...
gbasara yazdı:cnydn..
arkadaşımız ne güzel açıklamış.. fikirlerini bizimle paylaşmış..
ama yok köteği hakedecek.. vay sen misin bunları yazan..! vay sen ne anlarsın arabadan.. senin aklından şüphe ederim.. senin otomobil bilgin olamaz..vs..vs..
yazık valla..şurda iki laf söylenmiyor.. az önce superb ile ilgili diğer başlığa yazdım.. aşağı yukarı benzer sözler.. bekliyorum bakalım nasıl zılgıt yiyeceğiz...
skoda fabrikası bize çalışıyor ya.. kardan pay dağıtıyor türk kullanıcılara..
yiter ya, yiter ya.. lütven yaa, abartmayın...
Skodayla Mercedes araçlar arasındaki yorumlara bişey diyememde eşleştirme doğru yapılmıştır mercedes E serisinin karşıtı Skodada superb dir. Oktavia nın karşılığıda Bmw 3 Mercedes C ayrıca seat toledoda bu sınıftadır.
C segmenti: Small family car, küçük aile arabası olarak da adlandırılırlar. Alt orta sınıf (lower medium) araçlardır.
Örnekler: Ford Focus, Toyota Corolla, Opel Astra, VW Golf, Renault Megane, Honda Civic, Audi A3, Fiat Bravo
D segmenti: Large family car, büyük aile arabası olarak da adlandırılırlar. Üst orta sınıf (upper medium) araçlardır.
Örnekler: Volkswagen Passat, Renault Laguna, Nissan Primera, Opel Vectra, Audi A4, Ford Mondeo, Toyota Avensis, Honda Accord, BMW 3 serisi, Mercedes C sınıfı
E segmenti: Executive car olarak da adlandırılan üst sınıf otomobillerdir.
Örnekler: BMW 5 serisi, Mercedes E sınıfı, Audi A6
Bunu yazanlar Skodayı koyma gereği duymamış ama ben söyleyim Octavia C, SUPERB D segmentindedir. E ile alakası yoktur.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir