sufe yazdı:Tabiki SUPERB!.. Arkadaşlar bugün Alışveriş bitti. Fabiamı verip yerine SuperB elegance 1.4tsi platin gri aldım.
3 haftadır tüm Türkiyedeki bayileri aradım Beyaz renk için, ama herkes stokta olmadığını ve gelecek gemide olduğunu söyledi kimseninde elinde yokmuş. Bayrama SuperB li girmek istediğim için bende stoktaki Platin gri rengine karar vermek zorunda kaldım.
Bu arada Antalya çağ otomotiv ile ilgili bir anımı anlatmak istiyorum izninizle. Çağ otomotivi aradım bir bayan çıktı, Ellerinde bir adet beyaz elegance olduğunu söyledi. Bende takas ve fiyat konusunu konuşmaya başladım. Herkes biliyorki takaslı verilen fiyat ile peşin verilen fiyat farklı olur. Takas yapabileceklerini fakat arabayı görmeden fiyat veremeyeceklerini söylediler. Bende takassız ne gibi indirim yapabileceklerini sordum. karşımdaki bayan hala arabanızı görmeden fiyat veremeyiz diyordu. Bende "hanımefendi, arabamı unutun ben peşin fiyat istiyorum" dedim ve burada 4-5 sefer aynı şeyleri tekrar ettik. Artık ses tonlarımız değişmeye başladı. en sonunda yine anlamadı galiba ama "ben fiyat sorup size döneceğim" dedi. 2 saat sonra aradı ve "biz satmıyoruz, gidip istediğiniz yerden alabilirsiniz" gibi bir cevap aldım ve hala anlamadığını anladım. Benim için müşterisinin ne istediğini anlama kabiliyetinden yoksun satış temsilcisi olan Çağ otomotiv bitmiştir.
Teşekkürler sabırla okuduğunuz için.
ahmetciftcioglu yazdı:o satış danışmanı kızı ben olsam iyice bir haklardım.nasıl bir terbiyesizlik bu.ben buradan sinir oldum.satmıyoruz ne demek ya.
neyse kardeş hayırlı ugurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir