Giriş:
Otomobile ilk bindiğimde 'ya ben bunu nasıl kullancam çok büyük!' demiştim.. ancak bütün elektronik yardımcılar virajlarda vs size okadar yardım ediyor ki iyi ki almışım diyeceksiniz... herkesin sorduğu soru:
'1.4 bu kasayı kaldırır mı?'
Arkadaşlar yapmayaın allah aşkına bu normal bir FSI motor Değil!!! Turboşarjlı özel sistemli bi motor.... gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki arka arkaya 2 süper b yi çeker! bu konuda tereddütünüz olmasın.. ancak maalesef bir kaç kötü yanı var bunlarıda açıklamak istiyorum:
1) Elegance Modeli Alacak Olanlar !! Dikkat!:
Elegance modelde verilen r17 çelik jant çok büyük... dolayısıyla kabin içinde biraz konfor kaybına yol açıyor ve hızlı girilen çukurlarda jant teması riski taşıyor... ancak virajlarda MÜKEMMEL 160 la viraj aldığımı bilirim...
2) Bozuk Yol Şartlarında Kullanıcak Olanlar DiKKAT:
Otomobil yere sağlam bassın diye altı yere çok yakın... dolayısıyla benimki garaja girerken daha ilk günden alttaki plastik korumayı kırdı (tabi kabin içinde 4 kişi vardı) dolayısıyla buna dikkat ederek alın...
En iyi yanıysa iç mekanı diyebilirim, tam otomatik klimatronik süper bir icat

park asistanında bir tuşa basıyorsunuz otomobil direksiyon manevralarını kendi yaparak park ediyor siz sadece gaz veriyorsunuz. ayrıca ön ve arka park sensörleri mevcut. lastik basınç kontrol sistemi ise lastik basncı düştüğünde size bilgi veriyor ve performans kaybını önlüyor. he lastik konusuna gelmişken:
otomobilin üstünde verilen lastik sert hamurlu dolayısıyla da çok ses yapıyor. ben size makul fiyatlı bir lastik markası önereyim good year exelence ben 150 liraya aldım tanesini ve çok memnunum... neyse devam ediyorum:
elegance modelinde Bi-Xenon farlar ve AFS var dolayısyla virajlarda mükemmel aydınlatma sağlıyor

adaptif far yıkama sistemi sayesindeyse ön farları tertemiz yapıyor

Arkadaşlar gidin bir skoda bayisine inceleyyin bana hak vereceksiniz...
Yakında Fotoları Ekliycem ...