gsbaran yazdı:arkadaşlar merhaba araba alcam ama çok kararsızım
sizce süperb 1.4tsi 125 elegansmı
yoksa passat yeni kasası tabi 1.4 comfortline 1.4tsi 122
yada şöyle düşündüm
ovtavia 1.6 102 tdi elegance dsg mi alsam bunu alternatif
aynı durumdaki full+full olan jettamı alsam
ne olur biri beni aydınlatsın yoksa kafayı yiyecem böyle
teşekkürler şimdiden
quickcan yazdı:passat'ın superb den üstün yanı ufak tefek donanımdır. Ve bu donanım sayesinde bir çok kişiye kendisini beğendirir.
octavia ile jetta arasında kalsam sevmesemde jetta alırım neden dersenizde o arabada arkada da aydınlatma var radyosu daha kaliteli arabanın kapıları daha kaliteli yani arada biraz kalitede oynuyor. herkes daha kalitelisini ister.
Octavia 1.6TDI ELEGANCE : 51.000TL
JETTA 1.6TDI HIGHLINE : 56.000TL farkı biraz düşünün. bu arada jetta comfortline, octavia elegance kadar donanımlı
JETTA 1.6TDI COMFORTLINE : 53,000TL
Ama derseniz ki ben 5.000tl vermem orası sizin düşüncenizdir.
grey_wolf yazdı:quickcan yazdı:passat'ın superb den üstün yanı ufak tefek donanımdır. Ve bu donanım sayesinde bir çok kişiye kendisini beğendirir.
octavia ile jetta arasında kalsam sevmesemde jetta alırım neden dersenizde o arabada arkada da aydınlatma var radyosu daha kaliteli arabanın kapıları daha kaliteli yani arada biraz kalitede oynuyor. herkes daha kalitelisini ister.
Octavia 1.6TDI ELEGANCE : 51.000TL
JETTA 1.6TDI HIGHLINE : 56.000TL farkı biraz düşünün. bu arada jetta comfortline, octavia elegance kadar donanımlı
JETTA 1.6TDI COMFORTLINE : 53,000TL
Ama derseniz ki ben 5.000tl vermem orası sizin düşüncenizdir.
iyide soru octi-jetta değilki.superb-passat. neden jetta nın hesabını yapıyorsunuz. passat -superb hesabı yukarıda var ve 5 000 tl değil aradaki fark
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir