superb2009 yazdı:Çok teşekkür ederim yanıtınız için,şöyle de bir durum var araç yapıldı garanti kapsamında değişti sorun yok dediler,teslimattan 1 hafta sonra arayarak ödeme istiyor olmaları biraz garibime gitti
skodaizm yazdı:superb2009 yazdı:Çok teşekkür ederim yanıtınız için,şöyle de bir durum var araç yapıldı garanti kapsamında değişti sorun yok dediler,teslimattan 1 hafta sonra arayarak ödeme istiyor olmaları biraz garibime gitti
İlginç bir durum. Olay garanti süresinden sonra olmasına rağmen servis büyük ihtimal müşteri memnuniyetsizliğinden işlem yapmış.
İşlemi resmi servis yaptıysa size muhakkak servis fişi kesmiş hatta sizde imzalamışsınız ve orada da işlemin garantiden yapıldığı yazıyordur. Bu durumda yapılan iş kapanmış olur. Sizden sonradan bir ücret talep edemezler.
__Hakan Ün__
umitcan yazdı:Ford otosan gölcük fabrikasında siste çalışmamız oldu.Orada sıfır araçları ne hale getirdiklerini gördüm![]()
Araba çıktığında sıfır koku ileçıkıyor geldiğinde her tarafı kokuyor sonra ne işlem yapıyolar bilmiyorum birde içerde teste tabi tutuyolar setler virajlar vssonra yüklyolar.
Bu arada hocam
geçmiş olsun ve teşekkürler.
Madem aracı teslim aldınız ( daha sonra aradıklarına göre) ; Sizde herhangi bir ödeme yapmayıp, Yüce Oto ya durumu anlatın. Büyük ihtimal ilgilenip sorunu çözeceklerdir.superb2009 yazdı:Servise aracı bırakırken teslim kağıdı imzalamıştım ancak teslim ederlerken herhangi birşey imzalamam gerekiyor mu soruma cevapları "yok tamam hallettik geçmiş olsun" şeklinde idi.Garibime gitti ancak güven duyduğum bir servis ve yetkili satıcı haline gelmişti.Öyle ki 3 arkadaşıma oradan araç bile aldırdım.Ama son yaşananlar beni markadan soğutmaya başladı, sanırım mercedesli günlere yeniden dönmek gerekiyor.Teşekkür ederim alâkanız için.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir