Bendede fabia vardı sattım 207 aldım ) gerçi benimki biraz mecburiyetten oldu ama önemli olan sonuç ve gayette güzel biniyorum
) bencede saçmalık katılıyorum.
Bitanede ankaraya getirselerde baksak bizde şanslısınız gerçekten.Zaten forumdanda takip ettiğim kadarıylada bülbüller başarılı bir bayii.Bu arada araç hem 1.9 TDI hem full ( elegance ) 49000 YTL çok iyi bir fiyat gerçekten o arabaya.Benim tahmin ettiğim o fiyata 1.9 TDI değilde 1.4 TSI elegance modelinin satışa çıkmasıydı.Çünkü bir karşılaştırma yaparsak passat comfortline 1.4 TSI 51-52 civarı superbde olsa olsa 49-50 olur düşüncesindeydim.1.9 TDI için fiyat gayet makul.
heee 69bin YTL imiş keşke 49bin YTL olsaydı
Bu arada superb II de 1.9 TDI var
Fiyat konusuna gelince 69bin YTL pahalı bence.Passat 2.0 TDI comfortline 66bin YTL.Herhalde şuan Türkiyede tek olduğu için o kadar pahalı satışına başlansın fiyat düşer...
Bitanede ankaraya getirselerde baksak bizde şanslısınız gerçekten.Zaten forumdanda takip ettiğim kadarıylada bülbüller başarılı bir bayii.Bu arada araç hem 1.9 TDI hem full ( elegance ) 49000 YTL çok iyi bir fiyat gerçekten o arabaya.Benim tahmin ettiğim o fiyata 1.9 TDI değilde 1.4 TSI elegance modelinin satışa çıkmasıydı.Çünkü bir karşılaştırma yaparsak passat comfortline 1.4 TSI 51-52 civarı superbde olsa olsa 49-50 olur düşüncesindeydim.1.9 TDI için fiyat gayet makul.
[/QUOTE]bir skoda kullanıcısı olarak seçim yapmak zorunda kalsam Honda Accord derim. SuperB nin içine oturmadım ve yakından görmedim. Ama Accordun içine oturdum. ona araba demek bence yanlış olur. Daha çok uçağa benziyor.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir