Daha önceden kaza yapmıs araç alınır ama yetkili serviste onarılmış olan araçlara tam güvenirim fakat sanayide cıkma parçalar ile toplanmış araçlar canlı tabut hiç bulaşma derim.
kazalı araç alınmamalı. yani tamam, yurtdışında olsak cidden dürüst ve işini yapan ustalar çoğunlukta, ama ben türkiyede şimdiye kadar kazalı aracın dikiş tuttuğunu görmedim.. kaldı ki 19000 ytl de az değil. etme eyleme hocam. ne güzel, tertemiz sapasağlam fabialar alınır o fiyata.. en azından için rahat olur..
bunlar benim düşüncem, 19 milyarımı kazalı arabaya bağlamazdım ben olsam. bizim araba 2001 model ve 66 binde daha, ama onun bile biryerlerinden ufak tefek sorunları çıkıyor çok bakımlı olmasına rağmen, 1 - 2 sene sonra bir de sen bu arabayı düşün... astarı kendisinden pahalı olacak..
senin için hayırlısı olur inşallah arkadaşım.
arabanın fiyatı bu kadar ucuz olduguna göre bi gariplik var diyorum ama gidip yerinde görmek lazım aracı
Magirus şoförleri yeni kasa çıktığında sadece kasayı eski şaseye bindirirler... tuhaf görünür araçlar.. onları hatırladım resimleri görünce.. alt taraf komple elden geçmiş. lastikler oraya ait değilmiş gibi duruyor. bu haliyle viraj emniyeti çok şüpheli.. içinin albenisi seni aldatmasın.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir