ben buzda karda vs de kullandım el freni kullanmak harika ama tavsiye etmem ) Öncelikle yavaş ve düşük vitesde gidiniz.Ani frenlemeden kaçınınız yavaş yavaş frenleyiniz.Yokuştan inerken aracın vitesini küçültüp devri ile inmesini sağlayınız yoksa frene basınca kayıp gidersiniz.Yakın takipten kaçının.İlk defa sürdüğünüzde aracınız sanki böyle özellikle buzlu zeminde çok hafiflemiş gibi çok güvensiz gelir.Ama en önemlisi asla telaş yapmamak bence onun dışında zevkine gaza bile kökleseniz bişey olmaz hızlanmıyor nasıl olsa
allah herkesi seningibi çok bilmiş ve kendine aşırı güvenenlerden korusun. aracın kayıp başka bir araca çarpacağı zaman film karesini dudurur gibi durdurursun aracını. çok daha ağır bir cevap vermek isterdim ama. senin seviyene inmem.
arkadaşlar bira 10 yıllık ağır vasıta şöförü olarak deneyim ve tecrübelerimi siz dostlarımla paylaşayım.ilk önce karlı ve buzlu havalarda lastik basıncı çok önemlidir.lastklerimisin havabasıncını düşürmeliyiz.örneğin benim feliaceminki30bardı 25 düşürdüm.tabiaracım boşhali.bu çok önemli.inik lastik karda ve buzda hadaiyi yoltutarve kayma olasılğı çok azdr.karlı havalarda yavaş gidilmeli.2 veya3 viteste trafiğin akışına göre.anigaz ve fren kesinlikle yapılmamalı.en önmlisi önümüzdeki araçla takip mesafemiz bayağı 50 60 mt olmalı.yakın takipte kaçınılmalı.aracımız kaymaya başladığında direksiyouu aracın kaydığ yöne kırmalı frene kesinlikle basılmamalı gazdan ayağımızı çekip 3 veya4 snyedegaza çok azşekilde bastığımızda araçımız kendini toplar...
[/QUOTE]
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir