2 sayfadan 2. sayfa

İletiTarih: 14 Ekm 2007, 02:11
yexplorer
ben de denedim oldu
üçüne aynı anda basıyorsun sonra sıcsk ve soğuk ile farklı blümlere geçiş oluoyr güzel hoşuma gitti

İletiTarih: 15 Ekm 2007, 04:09
isnilgiz
octavia elagancelarda climatronik fonksisyonun fan hızı ile sıcaklık ayar fonksiyonları düğmeli değil çevirmeli. bu açıklama bu tip kilmalar için yetersiz. çevirmelilerde nasıl yapılıyor bu?

İletiTarih: 15 Ekm 2007, 11:05
aaras95
Yukarıdaki mesaja açıklama olsun diye...

 





İletiTarih: 15 Ekm 2007, 11:39
ali
arkadaş bir konu açmışsın, 72 madde yazmışsın devamı yok. bunlar ne kardeşim? ne işe yarar? n'olur? hiç açıklama yok. üstelik bizim octavia elegance lerde böyle bir ekran yok.

İletiTarih: 15 Ekm 2007, 14:22
guvenxoca
hocam eski kasa climatroniclerden bahsediliyor,sizinkilerde olmaz sizinkiler yeni...

İletiTarih: 15 Ekm 2007, 14:33
aaras95
Yok bizimkilerde de oluyormuş. Merak ettim sabahtan beri araştırıyorum. En son ingiliz sitesinde buldum. Hatta klimayı kapatmak için fan hızı düğmesini defalarca çevirmeye gerek olmadığını, hız düğmesinin altındaki küçük bir plastik parçayı çıkararak sadece düğmeye basıldığında klimanın kapandığınıda öğrendim...Ama henüz denemedim...Çünkü arabamdan uzaktayım.Cry işte size resimli anlatım, ispanyolca...Acrobat reader gerekli..
 

 

http://www.losarchivos.net/vagclub.com/ ... ic_203.pdf

İletiTarih: 25 Ekm 2007, 02:45
isnilgiz
A5 kasa için, Econ tuşu ile birlikte ortadaki klima yönlendirme düğmlerinden üst sağdakine birlikte basınca bu menü çıkıyor arkadaşlar.  

İletiTarih: 21 Ekm 2008, 16:29
Haluk
[quote="tiygirii"]bu tuşlara sıra ile  bastım. sıcaklık birimi dereceden fahrenayta döndü. şimdi nasıl  düzelecek.????????????????????[/QUOTE]
aynı işlemi bir daha tekrarla tekrar eski halini alır

İletiTarih: 21 Ekm 2008, 17:36
gogo969
bunu bayram tatilinde bursa'ya giderken denemiştim mesela 16kodu benim arabada hzı gösteriyor.göstergem 130ila 135 arasında seyrederken ve dijital olarak ekranda 141görürken hızım 141miş ve radara girerek 237 YTL ceza yedim.Göstergelere kanmayın.

İletiTarih: 21 Ekm 2008, 21:09
elegance
[quote="gogo969"] bunu bayram tatilinde bursa'ya giderken denemiştim mesela 16kodu benim arabada hzı gösteriyor.göstergem 130ila 135 arasında seyrederken ve dijital olarak ekranda 141görürken hızım 141miş ve radara girerek 237 YTL ceza yedim.Göstergelere kanmayın.[/QUOTE] dogru gösterge 100 ün tam üstünde dururken klima 105 gösteriyo

İletiTarih: 21 Ekm 2008, 23:50
gogo969
ama bu özelliği ben çok sevdim.bu paylaşım için skodam.com  ayriyetten teşekkürler.

İletiTarih: 24 Ekm 2008, 20:31
power_octavia
Teşekkürler Alper işime gerçekten yaradı...Thumbs%20Up

İletiTarih: 24 Ekm 2008, 20:48
binbirotomotiv
[quote="tiygirii"]bu tuşlara sıra ile  bastım. sıcaklık birimi dereceden fahrenayta döndü. şimdi nasıl  düzelecek.????????????????????[/QUOTE]

Auto ile econa basılı tut düzelmesi lazım oyle hatırlıyorm

İletiTarih: 03 Kas 2008, 14:30
hcobanyildizi
arkadaşım bende bu özellik çalışıyor 52 gibi bir sayıdan başlıyor kendiliğnden yukarı olarak sayıp gidiyor.benim öğrenmek istediğim araç hızını buradan nasıl dijital görebilirim