[quote="silverlinemania"][quote="34 SCU 59"][quote="silverlinemania"][quote="34 SCU 59"][quote="alwaysloser"]1. si araba süper görünüyo filmler harika
2. si marşpiyeller de beyaz olmalı
jantlar çok güzel
bide 30 lira felan verip o sağ tarafı da yaptırsan çok ii olacak
bu arada o plakadan bende istiyorummmmmmmmmmmmmm
[/QUOTE]
YOK BE DOSTUM 30 LİRA İLE OLACAK BİRSEY DEĞİL KOMPLE İÇERİ GİRECEK ARABA USTAYI BEKLİYORUZ YOKSA SEFFAF FARI NEDEN KOYMADIM
[/QUOTE]
barbaros sen şeffaf camı nerden buldun ve kaça buldun yoksa ölçüsünü alıp kalıba mı döktüler ???
[/QUOTE]
KALIBA DOKMEDİLER PLASTIK MİKA O CAM ALTI SİYAH BOYALI YANI STOPUN PLASTIGI 150 LİRAYA MAL OLDU ON FARLARDA GERİYE DOĞRU SABİTLENMİS ANGELLERLE PLAsTIK MIKA ODA 150 LİRA İSTEDİGİN SEKİL YAPIYOR ANGELİ MERCEKLİ FİLAN GÖRDUM SOK OLDUM DUKKAN İSE 10 METRE KARE BİRYER GORSEN BURADAMI YAPILDI DERS,İN
[/QUOTE]
tam tahmin ettiğim gibi burda yazmıştım inanmaışlardı bende gördüm onu hatta adamla konuştum dedim skoda favorite de mercekli xenon falan yapabilir misin diye ayıp ediyosun abi her arabaya xenon yaparız demişti ama mercekli xenon istiyosan 250 ytl düz far istiyosan 100 ytl angel eyeslı istiyosan 150 ytl içi boyalı olanları bilmem neli olanları hepsi var 2 fara 400 ytl ye kadar inmişti ama para olmadığından daha doğrusu borç fazla olduğundan yaptıramadım toplam 600 650 ytl ye gelicekti bana çift motorlu mtec HID xenonda bulmuştum kaçak orjinal japon malı ama ah işte şu para yok mu ah ulan ah olanda tonla olmayanda gramla bee

[/QUOTE]
BENDE İNANMIYORDUM AMA GÖZLERİMLE GÖRDUM