hasanemrah » 14 Ağu 2008, 17:17
mid bass hakkında iraz bilgim var arabamda mıd bass yada kutu fealan yok ama en yakın arkadasım alfa romeosuna mıd bass kutu taktı markası jbl dı cok memnun su an ama dediği şu kıcker dıye bır marka var eger kıcker taksaydım arkadakı ıkı kutumun 6 katı kadar olan sesii bırtane kıcker kutudan alırım demişti fıyatıda o kadar pahalı değıl arkadasım mıd bass takımı anfisi boofer 2 kutu 800 ytl ye hallettı ısyanbuldan getırttııi eğer istersenız sıze numarasını ogrenıe-r verırim. ama arkadasımın dediğine gore kutu ya gerek yok eger mmıd bass takımı kıcker olursa dıyor cunkı mıd bass takımının sesı 2 tane kutuya eşitmiş o yuzden hem arabanı actırmazssın diyor kurcalatmazssın hemde mıd bass takımından 2 kurtu sesi alırsın dıyor ama sıstemm ya boss yada kıcker olacak demişti. bende işin teknık boyutunu bılırım endüstri muhendisiyim elektronık bılgım fazladır hoparlor yapımını biliyorum hoparlorde watta aldanma rms ye bak rms si yuksek olan ıyı bass sesıı verır kıckera baktım en kotusu jbl ın 4 katı normal bır kıcker alırsan jbl den 6 kat daha faza ses verırı bır kutusu ya boss ya kıcker derım zaten en ıyı sı ii boss sonrada kıcker. alırken rms ye bak ona göre al benım bılgım bu kadar arastır eger ıstanbuldaysan cok uygun fıyata bulursun amerıkan malı yapım all subwofer orjınal amerıkan malı olsu kutuyu burta tr de talkıyorlar oyle bır kutuyu arkadasım 150 ye aldı lbl 1600 watt rms hakkında bılgım yok yanı arastır al kıcker en ıdealii . hoscakall