nette dolasırken hepsiburada navitech diye bi marka gordum;yorumlar ıyı.ses kalıtesının orta sevıyeyı aşmıyacağı malum ama kullana varsa yorumlarını beklıyorum özellikleri gayet iyi.
http://www.hepsiburada.com/navitech-cdt ... ryId=26080
Özellikleri:
[*]3? TFT LCD ekran [*]USB / SD girişi [*]I-Pod ve MP3 Çalar girişi [*]4x50W Mosfet çıkış gücü [*]DivX/MP4/DVD/VCD/CD/CD-R/CD-RW/MP3 uyumlu [*]TV (OPSİYONEL) [*]Dijital PLL AM/FM Radyo [*]30 istasyon hafızası [*]Gelişmiş elektronik anti-şok (40 saniye) [*]4 kanal Amfi çıkışı [*]MP3 fonksiyonunda şarkı ve grup seçimi [*]Iso soket ve montaj sasisi [*]Çoklu ekolayzer seçimi [*]Full-fonksiyon uzaktan kumanda [*]Çıkarılabilir fold-down panel [*]Subwoofer çıkışı [*]RDS |
Özellikleri:
[*]Navitech''ten çok özel bir teknoloji ! [*]Bazen sadece dinlemek yetmez. [*]3''5 TFT LCD ekran [*]TV [*]Bluetooth [*]USB girişi [*]I-Pod ve MP3 Çalar girişi [*]4x50W Mosfet çıkış gücü [*]DivX/MP4/DVD/VCD/CD/CD-R/CD-RW/MP3 uyumlu [*]Dijital PLL AM/FM Radyo [*]30 istasyon hafızası [*]Gelişmiş elektronik anti-şok (40 saniye) [*]4 kanal Amfi çıkışı [*]MP3 fonksiyonunda şarkı ve grup seçimi [*]Iso soket ve montaj sasisi [*]Çoklu ekolayzer seçimi [*]Full-fonksiyon uzaktan kumanda [*]Çıkarılabilir fold-down panel [*]Subwoofer çıkışı [*]RDS |
yada sadece ses dıyıp sony ve pionnere yönelebilrim.Listedeki teypler şunlar:

CDX-GT970
OTORISED FLIP DOWN PLAYER WITH CD CHANGER CONTROL AND USB IN
TUNER
-SSIR-EXA
-FM 18/AM 12
CD
-MP3/ ATTRAC3/WMA/AAC/CD/CD-R/RW
SOUND CONTROL AMPLIFIER
-FLORECENT DISPLAY
-52 X 4
-PRE OUT x 2
- HIGH VOLTAGE PRE OUTS
-SUBWOOFER OUT
-FRONT AUX IN
-EQ3
-DSO2
-BBE MP
-LOW / MID / HIGH
4 COLOR DISPLAY
* REMOTER RM-X 151

DEH-7150SD | |
Display | Full Dot OEL (192 x 48) |
Preout | 3 (4V) |
Playback Format (MP3/WMA/AAC) | Yes |
SD/SDHC Memory Card Slot | Yes |
USB Interface(1) | Front(2) |
AUX Input (mini-jack) | Front |
Full Control for iPod (3) | Yes(4) |
Link Play | Yes |
Advanced Sound Retriever | Yes |
Equalizer | 5-Band Graphic |
Rotary Commander | Yes |
Wired Remote Input | Yes |
Detachable Face SecurityTM | Yes |
Display Off Mode | Yes |
Music Browser | Yes |
(1) Not every device is compatible. Compatible with USB Device only. Not compatible with DRM (Digital Rights Management) contents and MTP (Media Transfer Protocol) connection player. | |
(2) Please use CD-U50E USB extension cable if a direct connection caused a USB Device to potrude from the headunit in a way that can interfere with driving. | |
(3) Compatibility with unit depends on iPod generation. | |
(4) Requires use of CD-IU50 |
7250 yada
[b]
[u][b][u]ÖZELLİKLER[/u]
iPod direct control with CD-IU50 (optional)
?USB 2.0(full Speed)
?Pure Blue OEL Display
?MP3/ WMA playback
?itunes AAC playback
?WAV file playback
?Direct Sub Drive
?3 RCA pre-outs (front+ rear+ subwoofer)
?AUX in(rear)
?24 bits Delta Sigma D/A converter(USB)
?level indicator
?Spectrum Analyzer
?Multi Language display
?Auto Slide face
?BMX
?EEQ- 7 band graphic equalizer
?Rotary Commander
?Remote Controller

[/b][/u][/b]?USB 2.0(full Speed)
?Pure Blue OEL Display
?MP3/ WMA playback
?itunes AAC playback
?WAV file playback
?Direct Sub Drive
?3 RCA pre-outs (front+ rear+ subwoofer)
?AUX in(rear)
?24 bits Delta Sigma D/A converter(USB)
?level indicator
?Spectrum Analyzer
?Multi Language display
?Auto Slide face
?BMX
?EEQ- 7 band graphic equalizer
?Rotary Commander
?Remote Controller

şimdi gelelım sonuca:
yılalrdır sony teyp kullandım.evımde de sony ses sıstemı kullanıyorum.Yanlız son cıkan sonylerde cıkıs gucu ve bass dinamıklıgı,dolgunlugu acısından dusme goruyorum.Sony fanatıgı oldugum ıcın pıonner hıc kullanmadım ama ozellıklere bakınca. pionnerdekı 7 band equalızer usb 2.0 wav dosyalarını çalma ve pionner ın herzamn begendıgım anımasyonları ayrıca orta ses frekanslarda pıonnerın daha basarılı olması... ama teyp cıkısı ve kalıtesı acısından benı tatmın edecekmı?Ayrıca sony CDX-GT970 modelının karızması butun teyplerden on plana cıkıyor.
bu seçenekler dunuludugunde hangı teybı almı tavsıye edersınız? navitech eklemem belkı ılgınc oldu ama fozellıkelrı ıle fıyatını hakeden bı teyp ama iç yüzü nasıldır bilen varsa yazarsa sevınırım.
ses kalıtesı oalrak vasatsa ,pionner ın yenı modellerı ıcın yorumlarınızı alabılırım.tesekkur ederım
iyi forumlar