Arkadaşlar yakın zamanda RNS-510 satın almayı düşünüyorum... İnternette satan kişiler mevcut, ben de birkaç kişiyle görüştüm bu konuda. Öncelikle aldığım ürünün çalıntı ya da çin malı vs olmadığını nasıl anlayabilirim?
İkinci konu ise montaj konusu: Ankarada'yım ve eğer alırsam İstanbul'dan alacağım gibi, bu nedenle İstanbul'a gitmem gerekecek. Gitmişken alacağım kişinin tavsiye ettiği bir yer var, orada montaj yaptırmamın bir sakıncası olur mu? Bir diğer opsiyon Ender Elektronik'e montaj yaptırmak, bildiğim kadarıyla VW grubu araçlar için ses ve görüntü sistemleri yetkili servi durumundalar, henüz onlardan bir fiyat alamadım montaj için, onlara yaptırırsam ekstradan montaj maliyetim olacak... En son seçenek ise Ankara'da bir yetkili servise montajı yaptırmak, muhtemelen en tuzlusu bu olacak, fakat onların da bı konuda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip olup olmadıkları konusunda tereddütlerim var....
Tüm bunların ışığında hem cihazın alımında hem de montajı konusunda bana nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz.
Teşekkürler...