Aracım sanayide rektefiye için beklrken arka panzlot hoparlörlerimi şoparlar çalmışlardı aracını satan iş arakdaşım hoparlörlerini hediye etti suuny sj 3180 bi teyp var buna Alpin usa 334 1000w 4 çıkış anfi bağlasam bu hoparlörlerle iş yaparmı .) kenwood 350 watt 2 tane bide evde 500 w lik bassım var ev sisteminin bası ama söküp bu anfiye bağlasam bi yardım cı olurmusunuz arkdaşlar ses sistemlerindne pek anlamıyorumda youtubede gördüm bu hoparlörlerin aynı var adamda gümdür gümdür çaldırıyor =) http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=ybLncPrpNwo&NR=1
Component hoparlörde gerekir önlere net ses alamassınız orjinallerle sesi actınızmı patlatır önleri ama önleri teyibden alıp diğerlerini anfiyede verilebilir birde teybin anfi çıkısı varmı? yoksa bide ona anfi çıkısana cevirmek için parça lazım baglatcagnız yere dikkat edin uyduruktan is yapıyolar cogu.
adamın kolonları şuparlar çalmış adam kolonsuz kalmıs acayıp uzuldum kardes neyse allah yuzune gülmuş bak yenılerı geldı sana dedıgım gıbı bı amfı alırsan olay cozulur
Çoğunlukla anfide bitiyor iş, Ama önlere komponent bağlarsan çok tatlı ses alırsın, Bagaj tarafına alırsan hoparlörleri biraz boğuk bir ses alabilirsin(Ses yankısından dolayı)...