AyPars yazdı:uzatma kablosu nedir usb yokmu yani. kamerayıda siz yollasanız olur mu ben çünkü hiç anlamam kameradan nereden alınır felan.
OPTIMUS_PRIME yazdı:AyPars yazdı:uzatma kablosu nedir usb yokmu yani. kamerayıda siz yollasanız olur mu ben çünkü hiç anlamam kameradan nereden alınır felan.
usb var ve o usb yide aracın istediğiniz yerine uzatma kablosuda var onunla çekebilirsiniz ...
AyPars yazdı:OPTIMUS_PRIME yazdı:AyPars yazdı:uzatma kablosu nedir usb yokmu yani. kamerayıda siz yollasanız olur mu ben çünkü hiç anlamam kameradan nereden alınır felan.
usb var ve o usb yide aracın istediğiniz yerine uzatma kablosuda var onunla çekebilirsiniz ...
tamam kamera konusunu da netleştirirsek ben hemen almak istiyorum. kameraya yardımcı olursanız yani onuda gönderirseniz ödemesini yaıp tabi. haftasonu vana gideceğim taktırırdım hemen
AyPars yazdı:Nereden alabilirim hangi marka bana sizin aldiginiz yada bild8g8niz site verirseniz onuda ben alayim ozaman.
AyPars yazdı:Ben sitenize uye oldum ne yapmam lazim bundan sonra. Birde kameranin fiyati nedir
AyPars yazdı:Yolladim maili
OPTIMUS_PRIME yazdı:arkadaşalr kampanyanın son 5 günü bilginize pazartesi bitecek
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir