mustklc yazdı:Teybe fiyat alabilir miyim?
hetepe yazdı:mustklc yazdı:Teybe fiyat alabilir miyim?
Naapıcan teybi? benim teyp te boşta, lazımsa sana kargolayayım hemen...
mustklc yazdı:hetepe yazdı:mustklc yazdı:Teybe fiyat alabilir miyim?
özelden gönderdim
hetepe yazdı:mustklc yazdı:Teybe fiyat alabilir miyim?
Eyvallah, biz de seni seviyoruz...umutgiray yazdı:mustklc yazdı:hetepe yazdı:mustklc yazdı:Teybe fiyat alabilir miyim?
özelden gönderdim
Seviyorum Sizi
Canın sağolsun, ne kıymeti var??Bugra yazdı:hetepe yazdı:mustklc yazdı:Teybe fiyat alabilir miyim?
Bana da yeni teybini yollasana abi
T.T. yazdı:ARKADAŞLAR ELİMDE DURAN MS 402 KASETÇALAR VE 4 ADET JANT KAPAĞINI FORUMDAN İHTİYACI OLAN BİRİLERİ VARSA ÇOK UYGUN FİYATA VERİCEM... NOT: HEPSİ ORJİNALDİR.( NOT FOTOLAR TEMSİLİDİR.)
hetepe yazdı:Eyvallah, biz de seni seviyoruz..
umutgiray yazdı: Seviyorum Sizi
fabıa34 yazdı:htp engin enişte bey eğer duruyorsa teybine ben talibim
hetepe yazdı:fabıa34 yazdı:htp engin enişte bey eğer duruyorsa teybine ben talibim
''Enişte'' derken???
fabıa34 yazdı:hetepe yazdı:fabıa34 yazdı:htp engin enişte bey eğer duruyorsa teybine ben talibim
''Enişte'' derken???
ben Sivaslıyım engin bey sende sivastan evlisin dolayısıyla eniştemizsim.hatırlasana diğer forumdaki gola dolama muhabbetini orada söylemiştin
fabıa34 yazdı:hetepe yazdı:fabıa34 yazdı:htp engin enişte bey eğer duruyorsa teybine ben talibim
''Enişte'' derken???
ben Sivaslıyım engin bey sende sivastan evlisin dolayısıyla eniştemizsim.hatırlasana diğer forumdaki gola dolama muhabbetini orada söylemiştin
kispest yazdı:fabıa34 yazdı:hetepe yazdı:fabıa34 yazdı:htp engin enişte bey eğer duruyorsa teybine ben talibim
''Enişte'' derken???
Öbür forumda nasıl muhabbetler dönüyor öyle
fabıa34 yazdı:Arkadaşlar bu arada önceki fabiama taktığım navix cihazı beğenmedim şimiki fabiama orjinale yakın ve kaliteli ses veren bi cihaz önerebilirmisiniz aslında ww rmt 100 tam aradığım teyp ama bulamıyorum bitane var o da çok pahalı o paraya görüntülü düzgün bi marka varmıdır radyosu dürüst çeken haşırtı hışırtı yapmayan ve dokunmatiği donmayan kaliteli bi cihaz önerirmisiniz..çünkü teybim çok dandik...
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir