ben ilk aldığım teybe para verdim taktırdım ertesi gün teybin sigortası attı allahtan yanmadı çıkışları ondan sonra artık kendim takıyorum elimden gelen herşeyi kendim yapıyorum çünkü kendi malına insan daha bi özeniyo güsel oluyo yani bende artık çerçeve vardıda kırıktı gittim aldım doğan slx çerçevesi 0.50 ykraldım taktım çokda iyi oldu bide o çerçeveyi deri kapladım bordo vidaladım güselce çok güsel oldu
ya aslında siyah bişey var teyp onun içine oturuyo bide zaten yeni alıcağım teybin çerçevesi olucaktır herhalde olmazsada alırım bitane yaa nolcak 50 kuruşla ölcek değiliz ya
tabiki
5950 ıb dede var o senin list dediğin olay ben bütün albümlere içindeki şarkılara bakabiliyorum usb çıkışıda var aux da var yok yok
5950 ıb dede var o senin list dediğin olay ben bütün albümlere içindeki şarkılara bakabiliyorum usb çıkışıda var aux da var yok yok
[/QUOTE]acaba benimkinde de varmı daha cd takıp denemedim akşam araba bi gelsinde hem cd yi deniyim hem list olayı var mı ona bakiyim hemde fotosunu çekiyim
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir