arkadaşlar benim kasetçaların üzerinde cd in yazan bir yer var kulaklık girişi gibi oraya bağlanabiliyor sanırım bu küçük mp3 çalarlar ama nasıl bağalanır bir aparatmı gerekli bilen bu şekilde kullanan varmı ?
[quote="kale"]arkadaşlar benim kasetçaların üzerinde cd in yazan bir yer var kulaklık girişi gibi oraya bağlanabiliyor sanırım bu küçük mp3 çalarlar ama nasıl bağalanır bir aparatmı gerekli bilen bu şekilde kullanan varmı ?[/QUOTE]
Kasetçaların üzerinde cd in yazılı bir giriş varsa iki ucu 2.5 luk stereo mini jack lı kablo alıp aletleri birbirine bağlayabilirsiniz.
D ü n y a l ı l a r d a n t i s k i n i y o r u m (G.O.R.A.) Dünya güzel sanıyordum...Kafam güzelmiş.... /IBIZA ST TDI/
[quote="hetepe"][quote="kale"]arkadaşlar benim kasetçaların üzerinde cd in yazan bir yer var kulaklık girişi gibi oraya bağlanabiliyor sanırım bu küçük mp3 çalarlar ama nasıl bağalanır bir aparatmı gerekli bilen bu şekilde kullanan varmı ?[/QUOTE]
Kasetçaların üzerinde cd in yazılı bir giriş varsa iki ucu 2.5 luk stereo mini jack lı kablo alıp aletleri birbirine bağlayabilirsiniz.
[/QUOTE]
bu kablo hazır olarak varmı yoksa yaprtırmammı gerek?
4,5 YTL ye kaset adaptörü, nokianın kulaklık fişi normal kulaklıklardan küçük olduğundan elektronikçiden 1 YTL'ye dönüştürücü fiş aldım. Mp3 cep telefonumdan dinliyorum; en ekonomik yol bu bence mp3 ve fm tranmitter almaya da gerek yok yani...
Cd ın cıkısı varsa teybınde converter kablolar var telefoncularda falan satılır onlardan al..Kaset adaptor pek tavsıye etmem ses kalıtesını bayagı dusuruo