1 sayfadan 1. sayfa

VAGCOM CİHAZI FİYAT İYİMİ?

İletiTarih: 07 Kas 2008, 18:15
fıratt
GEZERKEN BUNU BULDUM BELKİ DİĞER ARKADAŞLARDANDA BU İLANI FORUMA GONDEREN OLMUŞTUR AMA ALMAYI DUŞUNUYORUM MANİSADA BU KONUDA ANLAYAN USTA YOK TURKÇE OLUŞU VE KULLANIM KLAVUZUDA TURKÇE OLMASI BENİ CEZBETTİ LİNKTE VAR İNCELEYİP GORUŞLERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM

İletiTarih: 07 Kas 2008, 18:15
fıratt

İletiTarih: 07 Kas 2008, 18:32
yonetici

Çok pahalı ebay'den alın çinden 15-20 liraya geliyor.


İletiTarih: 07 Kas 2008, 18:46
octaviaman
Peki bunu bizim memlekette başka temin edebileceğimiz bir firma veya arkadaş yokmudur?

İletiTarih: 07 Kas 2008, 21:40
yexplorer
ross tech sanırım tr sitesi vardı http://www.ototeknik.com/vagcom.htm
yetkili satıcısı ama uçuktur heralde fiyatları ebaydan aldım ebn 12 liraydı şimdi olsun20 lira ama program sıkıntısı oluyır çalışan program bulamadım hala

İletiTarih: 07 Kas 2008, 23:25
kadir_
[quote="yexplorer"]ross tech sanırım tr sitesi vardı http://www.ototeknik.com/vagcom.htm
yetkili satıcısı ama uçuktur heralde fiyatları ebaydan aldım ebn 12 liraydı şimdi olsun20 lira ama program sıkıntısı oluyır çalışan program bulamadım hala[/QUOTE]
 

Cihaz zaten yazılım ile birlikte geliyor büyük ihtimalle xp destekli bir şey bu dizüstün varsa ve xp yükşü ise işini görür

İletiTarih: 08 Kas 2008, 01:14
yexplorer
bi tane cd gönderdiler beraberinde ama hangi özelliğe girmeye çalışsam register olmadan olmaz diyor

İletiTarih: 08 Kas 2008, 03:46
isnilgiz
Hocam ben 300 ytl ye almıştım zamanında. Biraz pahalı gibi gelebilir ama bu programın ve cihazın en sağlıklı çalıştığı durum lisanslı olması ve en iyi garantiyi de ross-tech sağlıyor. Yabancı forum sitelerinde vagcom kablo ve programlarının çalışma sorunlarının en büyük nedenini ucuz çin malı ürünler oluşturuyor. Program bir süre sonra istenen cevabı da vermiyor. Tabi burada "yok arkadaş dediğin gibi değil ben ucuza aldım pekala düzgün çalışıyor" diyenler olacaktır onlara verecek cevabım da yok açıkçası, ama inan şahsım adıma verdiğim paraya hiç acımadım. Çok araba kurcalayan birisi olarak ne yaptıysam araba beyni bunları logluyor ve ben de sık sık hiç sorun yaşamadan bunları kontrol ediyor istediğim zaman lisans sorunu yaşamadan bu kabloyu kullanıyorum.  

İletiTarih: 15 Kas 2008, 20:14
felicia042
50 ytl ye vereyim bende var...

İletiTarih: 15 Kas 2008, 20:54
fıratt
tc mi yazılımı tam anlamıyla çalışıyormu

İletiTarih: 15 Kas 2008, 21:37
felicia042
linktekinin aynısı yazılım konusunu tam bilmiyorum linktekinin aynısı ama bi kaç kez denedim arabamla o kadar