oguz yazdı:öncelikle yardımlarınız için çok teşekkürler. gerekli bi konuda yardımcı oluyorsunuz.
ben bi konuda hem fikir sahibi olmak hemde açıklık getirmek istiyorum...
benim aracın ön takımlarından hafif bir kütleme geliyor. aşırı bişey degil ama ben huzursuz oluyorum. salıncak burçları bitmiştir onların değişmesi gerek demişlerdi forumda paylasıtıgımda vakti zamanında. burçlar böyle bi soruna neden olurmu öncelikli sorum bu. eğer oluyorsa kesin burçların sorunlu oldugunu nerden anlayabilirim. ayrıca bu fabialara golf 4 burcları yada farklı bi golf serisinin burcları oluyo demişlerdi fabianınkilerden daha saglam olması acısından. bu hangi golf modeli. ve böyle bi sorunun bana maliyeti ne olur. bu sorunlara yardımcı olursanız cok sevinirim. aracım 2005 fabia htp bu arada. tekrar teşekkürler iyi aksamlar.

cansezerbey yazdı:Öncelikle bende bu konu başlığından dolayı emeği geçen kardeşimi kutluyorum.Benim 2005 a5 elegance aracımda kalorifer açık veya kapalı olduğunda ara ara tık tık tık ses geliyor.bunu skoda servisinde oto elektrikçisi bir ustaya sorduğumda bana bu skodanın kronik bir sorunu olduğunu ve yapsam bile 1-1.5 ay sonra tekrarlayabileceğini söyledi.Siz ne dersiniz?

cellat yazdı:s.a. erdem usta.
2000 model 1.3 mpi glxi felicia sahibiyim.aracımda birinci viteste sabit gazda giderken acayip bi silkeleme yapıyor.özelliklede 1500 devirin altına düştüğünde.sorun ne olabilir.arabada sabit gazda gidemez oldum.zıplaya zıplaya gidiyorum işte.
diğer bi sorumda hararet göstergesi 90' gelmeden fan açıyor.her 5 dk bir fan çalışıp duruyor.eski arabam ford fiesta idi.2 yıl boyunca fan sesi duymamıştım.acaba bu arabalara mahsus bişeymi..cevaplarsan sevinirim..tşklr..

jamesdean yazdı:Üstad,
Sağ arka kapıdan patikalarda ve tümseklerde ses ( gıcırtı )geliyor.Alt düzenden gelen tabla,salıncak burcunun ve amortisör sesi değil. Kapının kilit mekanizmasından geldiğini tahmin ediyoruz. Çünkü Kapıyı açık bırakıp gittiğimizde ses hiç gelmiyor. Kilit içi yağlandı. % 60-70 seste azalma oldu. '' Tıkır tıkır, gıcır gıcır '' ses geliyor bozuk yollarda kapı kilidinden. Sizce sorun nedir?

helvetika yazdı:erdemşah kardeşim, cevabın ve ilgin için teşekkür ederim. böyle yanıltıcı bir soru sorduğum için de kusura bakmayın. pazarlık yapacağım dediğim usta ile zaten tanışıyoruz, öyle ahım şahım bir fark olmayacağı aşikardı nihayetinde.
ama salıncak burçları değişince arabanın hem çekişi, hem sessizliği hem de konforu açık ara farkedildi. neymiş bu salıncak burçları.

ali-42 yazdı:erdemşah bey fabianın orjinal teybini değiştirip pıoneer 2250 taktıracam ancak boşluk ortaya çıkıyor bunun için çıta lazımmış. formlatda kimi 7-8 tl var kimi de 35-45 tl demiş senin bilgine müracat. saygılar.

Erdemsah yazdı:oguz yazdı:öncelikle yardımlarınız için çok teşekkürler. gerekli bi konuda yardımcı oluyorsunuz.
ben bi konuda hem fikir sahibi olmak hemde açıklık getirmek istiyorum...
benim aracın ön takımlarından hafif bir kütleme geliyor. aşırı bişey degil ama ben huzursuz oluyorum. salıncak burçları bitmiştir onların değişmesi gerek demişlerdi forumda paylasıtıgımda vakti zamanında. burçlar böyle bi soruna neden olurmu öncelikli sorum bu. eğer oluyorsa kesin burçların sorunlu oldugunu nerden anlayabilirim. ayrıca bu fabialara golf 4 burcları yada farklı bi golf serisinin burcları oluyo demişlerdi fabianınkilerden daha saglam olması acısından. bu hangi golf modeli. ve böyle bi sorunun bana maliyeti ne olur. bu sorunlara yardımcı olursanız cok sevinirim. aracım 2005 fabia htp bu arada. tekrar teşekkürler iyi aksamlar.
Paylaşımınız için teşekkür ederim
Salıncak arka burçları böle bir ses yapar arızalı olduğunu anlamak için lifte kaldırmanız gerekliOrjinal burçlar 2 destek koluna sahiptir Farklı burçlar 4 destek koluna sahiptir ve daha sağlıklıdır. Tanesi 20 tl. Bende hem 2 hemde 4 destek kolu olan mevcut Burçlar 20+20= 40 TL ve işçiliği 30 TL olarak ben takabilirim .Başka biri farklı bir fiyat verebilir Bilginize ..

cansezerbey yazdı:Peki bu klape motoru ne kadardır?

Dön Servis, Yedek Parça, Aksesuar
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir