[quote="HTP"]Ben 1988 sierra 2.0 cl modelini yaklaşık 4 sene kadar kullandım en güzel yıllarımın arabasıdır. Arkadan çekişli olmasının verdiği zevk yol tutuşu seri olmasıyla yolda muadil bmw opellere nal toplatması ile daima hatırladığım bir arabadır. Ankara kızılayda kırmızı ışıkta ayağımı daha frene bile götüremeden 40+ ile arkadan vurduğum henüz yeni vecrtanın arkasını sahibi görünce şaşırmış ve ilk sorusu şu olmuştu neden senin arabanda birşey yok, bende çünkü o ford deyivermiştim. Sağlamlığını defalarca test ettim ve daima beni şaşırtmıştır.
Sonuçta parça seni korkutmasın istanbulda daima bulabilirsin özellikle italyan yan sanayileride vardır ki çin parçaların piyasayı sardığı şu halde hiç korkma.
Şimdiden hayırlı olsun adam skoda ile takas yapıyorsa hemde kafa kafaya hiç düşünme ben olsam sierradan sonra favorite asla binmezdim arada dağlar kadar fark var.
[/QUOTE]
Bencede:) Hem oyle parca olayına cok gırmezsın bu arabayla.Saglam arabalar.Favorıt gıbı 10 kmde bır hata vermez bunlar omurluk arabalar