90 ve 110 bg olarak hdi 'lerde 2 motor seceneği var imkan dahilinde 110 bg olanını tavsiye ederim.. kullanma şansım olmadı ama direksiyon göbeğinin dönmeyişi bana itici gelmiştir modifiyeye çok uygun bi araç olduğunu biliyorum yapılmasada çok yakısıklı buluyorum kronik sorunu varmıdır tam bilmiyorm ilerleyen zamanlarda cvp alırsınız
bende peugeot 307 var zaten aynı arabadır çok memnunum 90 ve 110 hp yazılımsal kısıtlama var isterseniz 90 lık alın 110 a çıkarttırırn size kalmış ama yakıtta cimri performansta ASLAN gibi... bendeki yeni kasa 307 dediğim gibi peugeot ve citroen arasında pek fark yok zaten çoğu parçası aynı.
-Peugeot 307 Makyajlı 1.6 HDI Comfort Alp Beyaz // -♛PΞUGΞФТ З07♛ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK * B O S S *Skoda Tutkunu *Octavia Hayranı *Elegance Zevki
ford focusta kullanılan 1,6 109 hp dizel motoru var. gayet ekonomik bir araçtır. bir defa kullanma şansım oldu. biraz motor gürültüsü var oda ben benzinliye alıştım belki ondandır. onun dışında iç mekan ferah özellikle ön taraf iyi. görüş mesafesi güzel. koronik bir sorunu varmı bilmiyorum. en azından motorda boyle bir sorun yok yaklaşık 5-6 yıldır bu motor kullanıyor. alman bsa firması yapmış. ford-citroen-pejo ve subaru (tam emin değilim) gibi 4 marka aynı motoru kullanıyor.
2006 Fabia Sedan 1.4 16V Ambiante + landirenzo omegas
xMEGANx yazdı:işte bundan benim bile haberim yoktu... Demek Alman motoru kullanıyoruzz ?? :S Fransız otomobilinde alman motoru :S abi şaşırtıcı Geldi bana.
bende bir dergidemi ne okumuştum. fabia almadan önce focus sedan peşinde çok koştum ama kısmet değilmiş.
2006 Fabia Sedan 1.4 16V Ambiante + landirenzo omegas
fabia dan sonra düşündüğüm 1.sırada gördüğüm bir araç. uzun yol ve ş.içi yaptım bence 4-4 lük bir araç 1.6 dizeller 240 tork roket gibi araba sürdükten sonra bizimkiler arabamı diyesim geldi. yakıtı deseniz bence 1.4 lerdende az. tek sorun direksiyon biraz mide bulandırdı alışmak zaman alıyor. fiyatlarıda uygun
tüm araçların arıza tesbit cihazı için bana ulaşın..
c-4 benimde çok beğendiğim bi araç arka süspansiyon sesli çalışması gibi sorunu vardı yanlış hatırlamıyosam bişeyleri değiştirince düzeliyodu onun haricinde sorun yok diye biliyorum