var abicim, bende yok diye çıkışmıştım ama gerek sahibi, gerek irfan hoca hatta bi kaç arkadaş daha olduğunu söyledi, 75 hp motora ek olarak combi versiyonlarda kullanılmak üzere gelmiş.
kataloğu falan herşeyi var. hatta motorun çeşidi bile başka, BUD diye geçiyor.
[quote="hans35"]Tamam Hakan 2 -3 km daha hızlı diye 80 hp olsa ne olur 75 hp olsa ne olur?Varsın 75 hp olsun tork aynı sonuçta motor aynı sonuçta. [/QUOTE]
yakıt tüketimi fark eder nitekim ediyorda... tabi fiyat pahalı geldiyse bişey diyemem... hayırlısı olsun... iyi bir kısmet çıkar işallah size de bana da ...
[quote="hans35"]Tamam Hakan 2 -3 km daha hızlı diye 80 hp olsa ne olur 75 hp olsa ne olur?Varsın 75 hp olsun tork aynı sonuçta motor aynı sonuçta.
[/QUOTE]
ya orasına bişey demedim, ben sadece 80 hp var dedim, 75 hp lerden de az yaktığını söylüyor sahibi. denemedim bilmiyorum.
Bizde yanıldık satan kişide yanıldı malesef biz 80 hp yok dedik var.Satıcı yanıldı çünkü Atik te ve konyada bayide sıfırları var.Başka bayileri aramadım.Sırf iddia olsun diye aradı sanmayın.Zaten satıcı arkadaşa sormuştum son fiyat mı diye hakkaten düşünmüştük almayı ama sonradan gittik sıfır polo aldık.Almak için aramıştım bayileride.23.500 ve 24.000 fiyat verdiler. 23.901 anahtar teslim http://www.skodaplaza.com/turkce/konu_detay1.aspx?id=22