Geçmiş olsun.
İnş. köpekte de birşey yoktur.
Olayı saçma bir noktaya getiriyorsunuz ve kesinlikle vay neden inip bakmadın etmedin diyenleride samimi bulmuyorum. Bir dağ yolunda giderken domuza çarptığınızı düşünün can çekişiyor inim inim inliyor hadi bakalım sizin mantığınız ile oda can taşıyor köpeğe gelince atıp tutuğunuz gibi onuda bagajınıza koyun götürün veterinere göreyim sizi. Ben realist bir adamımdır sevgininde dozunu kaçırmam insan ayrı hayvan apayrı. Bahçeli evim olsa kesinlikle köpek beslemeyi düşünürdüm yıllardır kuş besliyorum kedileride çok severim tüy sorunları seyahatlerde birilerinin bakması sorunu olmasa evde kedi beslemeyide düşünmüştüm. Hayvanlarla bir alıp veremediğim yok kasten zararda vermem zarar verilmesinede göz yummam ama önüme atlayan hayvana niye vurdum diye 1 dakika olsun hayıflanmam. 30-40 liralık antibiyotiği bile kendimize alırken pahalıymış diyoruz kızıyoruz kedi köpeği veterinere mi yetiştiricem birde. Zorunlu trafik sigortası kapsamına hayvanlara gelecek zararlardan doğan tedavi masraflarınıda eklesinler o zaman bu hayvanların büyük kısmı yolda bırakılmaz.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir