akan-kan yazdı:etkilemezmi bea. onu en eyi bizim araçlarda deneyebilirsiniz boşken uçak gibi arkaya 3 kişi binsin bi daha 4. viteste 3000 deviri vurcam diye bekle dur.
caglarkrbyk yazdı:pejo 1300 kilo yoktur..çekiş kısmına gelince etkiler benzin kadar olmasada elbette etkiyor
xMEGANx yazdı:işte garip yanı da burda ben farketmiyorum aracı 5 leyincearaba hertürlü canavar gibi bunun bi sebebi olmadı değilmii ?? üsteliik 90 hp araç tork mu güçlü yokssa benimkinin ?
caglarkrbyk yazdı:xMEGANx yazdı:işte garip yanı da burda ben farketmiyorum aracı 5 leyincearaba hertürlü canavar gibi bunun bi sebebi olmadı değilmii ?? üsteliik 90 hp araç tork mu güçlü yokssa benimkinin ?
hp ye bakmıyacaksın torka bak senin ki büyük ihtimal 200 torktur fabia 101 likler 126 tork dizel farkı.. bende ilerde C4 almayı düşünüyorum 240 tork:)
quickcan yazdı:octavia kadar yoktur mehmet abi..)
) ama güzel araba tabi.. bu arada biliyormuydunuz? ==> citroen arabaları 3 teker üstünde gidebilen ve normal koşullar altında en sert virajda bile devrilmeyen arabalardır ve şunuda unutmayınki bir citroen arabası devrildiğinde içindekilerin sağ kurtulma şansı sıfırdır.. citroen peugeot aynı skoda vw gibi..
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir