delidolu yazdı:arap işte.
epi topu hepsi bu, arap.
Yaptıklarını gördükten sonra, Türkler'in araplardan daha fazla müslüman olduğuna inanıyorum artık.
Ve bir hristiyanın, yahudinin, budistin, ateistin dostluğunu arabın dostluğuna tercih ederim.
lazza yazdı:delidolu yazdı:arap işte.
epi topu hepsi bu, arap.
Yaptıklarını gördükten sonra, Türkler'in araplardan daha fazla müslüman olduğuna inanıyorum artık.
Ve bir hristiyanın, yahudinin, budistin, ateistin dostluğunu arabın dostluğuna tercih ederim.
yokk kardeş ya nacizane fikrim sen abartmışsın sen onların dostluğuna tercih edersin ama onlarseni aynı senin arap ı gördüğün gibi görecekleri için sonuç belli
artı hiç birini aynı ezanı dinlediğim kimseyle değişmem ten rengi ne olursa olsun
xMEGANx yazdı:lazza abi tarih bilginiz çok zayıf anlaşılan ! Aynı ezanı dineyebilirsiniz fakat bizim camilerimizde namaz kılan adama şaka yapılmaz ! allahın huzuruna duran adamın önüne torpil atılmaz ! AYNI EZANI DİNLEDİĞİN KİŞİLER SİZİ İNGİLİZ DOLARINA SATTI ! Dininizi İngiliz dolarna Sattı ! Şereflerini İngiliz dolarına sattı ! yine coştum ama lütfen kusura bakmayın nolru biraz bilgi ve ---""atalarımızın kanlarına saygı gösterelim.""--
extinct yazdı:arapları bende sevmem nenden din oraya inmiş bir düşünün saygılar
xMEGANx yazdı:lazza abi tarih bilginiz çok zayıf anlaşılan ! Aynı ezanı dineyebilirsiniz fakat bizim camilerimizde namaz kılan adama şaka yapılmaz ! allahın huzuruna duran adamın önüne torpil atılmaz ! AYNI EZANI DİNLEDİĞİN KİŞİLER SİZİ İNGİLİZ DOLARINA SATTI ! Dininizi İngiliz dolarna Sattı ! Şereflerini İngiliz dolarına sattı ! yine coştum ama lütfen kusura bakmayın nolru biraz bilgi ve atalarımızın kanlarına saygı gösterelim.
delidolu yazdı:lazza yazdı:delidolu yazdı:arap işte.
epi topu hepsi bu, arap.
yokk kardeş ya nacizane fikrim sen abartmışsın sen onların dostluğuna tercih edersin ama onlarseni aynı senin arap ı gördüğün gibi görecekleri için sonuç belli
artı hiç birini aynı ezanı dinlediğim kimseyle değişmem ten rengi ne olursa olsun
onların ezanları bile sahte.
gelsin müslümanlar hacca, girsin paralar cukka...
neyse daha fazla konuşmayacağım, kendime otokontrol uyguluyorum.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir