Selamlar Öncelikle Herkesin Görüşlerine Saygı Duyduğumu Belirtmek İsterim.
Ben Kayserili yim batı eğitimi almış ingiliz dili ve edebiyatı bölümü mezunu modern olmaya çalışan bir insanım ve size izniniz olursa birkaç portre çizmeye alışacağım.
Dinimin gereklerini çok fazla veya olması gerektiği gibi yerine getiremiyorum ama allah a çok şükür kalbimde sonsuz bir inanç ve allah sevgisi var.Atatürk ise benim için kimsenin dil uzatmaması gereken Türk milletinin haysiyeti onuru ve şerefinin ve gücünün timsali ve ismi sayın baykal gibi aciz insanların ağzında kirletilemeyecek yada herhangi bir şahsi emele alet edilemeyecek kadar ulvi bir varlık.
Bu düşüncelerin ışığı altında şunu söylemek isterim ki bazı şeylere objektif bakamıyoruz.
Ben Recep Tayyip Erdoğan ın notunu Avrupa Birliği fotoğrafı çekilirken dayanamayıp yerini belli etmesi için konulmuş küçük türk bayrağını yerden alıp cebine koyduğu zaman vermiştim.Diğer milletlerin başkanlarının kılı bile kıpırdamamıştı ve hatta kendi ülkesinin bayrağı üzerine basarak yerine geçen bile olmuştu ama Tayyip bunu yapmadı yapamadı neden çünki yanlışıyla doğrusuyla o bir Türk ve o asil kanı damarlarında taşıyor.BU nedenle de hepinize rahat olmanızı tavsiye ediyorum.
Abdullah Gül e gelince ben bir insanı her zaman poizitif yönleriyle değerlendiririm.Uzaktan da olsa ailece de tanıdığımız bu insan emin olun memleket toprağında doğmuş büyümüş avrupa üniversitelerinden birçok onursal ödüller almış ve mizaç olarak saygılı ve yumuşak huylu bir insandır ve insanların yada görmeyenlerin muhafazakar bir şehir olarak tanıdıkları Kayseri avrupa nın en güzel ve intizamlı şehirlerinden ve hatta en modern şehirlerinden biridir.Neden derseniz burada insanlar dini vecibelerin kendi istedikleri gibi yerine getirebilme özgürlüklerine sahiptirler ve hiçkimse baş örtüsünden dolayı ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmez.Benim eşimin başı açıktır ve kendiside modern bir insandır ama şimdiye kadar hiçkimse bana veya aileme yaşantı tarzımızdan dolayı baskıda bulunmamış yada düşmanca gözlerle bakmamıştır.
Disko yada gideriz , camiye de gideriz. Sosyal içerikli toplantılarada katılırız dini sohbetlerede.Annem kendisi bizzat Atatürkçü düşünce derneğinin en faal üyelerinden biridir bunun yanında beş vakit namazınıda eksiksiz kılar.
Benim işim sebebiylede dünyada neredeyse gezmediğim çok az yer kalmıştır.Ve şunu kesinlikle söyleyebilirimki bütün sıkıntılara ve problemlere rağmen ülke olarak dünya nın neredeyse %80 inden daha iyi koşullar içinde yaşıyoruz.
Lutfen şu laik dinci tartışmasını bir kenara bırakalım içimizdeki korkuları atıp gerçek gücümüzün farkına varalım.
Üniversitelerde modern giyimli kızlarda baş örtülü kızlarda özgürce suçlanmadan okusun bilinçlensin.
Bir genç kız mini etek giyiyor diye dinsiz olarak suçlanmasın yada bir genç kızımıza baş örtüsü takıyor diye gerici damgası vurulmasın.Allah aşkına ne olur kabukları bir kenara bırakıp özümüzü görmeye çalışalım.
Lütfen sahip olduğumuz değerlerin kıymetini bilelim ve ona göre yaşayalım.Kavga dan ve çatışmadan kime fayda gelmiş ki bize gelsin.
Elhamdulillah Müslümanın , Kendini Eğitmiş Modern Bir İnsanım
Ve diyorum ki gelin el birliği ile kavgayla değil yapıcı eleştirilerle laiği dindarı hep beraber kol kola sahip çıkalım bu memlekete sahip çıkalım değerlerimize......