mustklc yazdı:adamlar kendileri uretiyor , orda devlet nerdeyse bedava dagitmis zamaninda vatandasa. bizde koc sagolsun tekeli almis , , Türkiyenin otomotiv gelecegini bok etti
mustklc yazdı:adamlar kendileri uretiyor , orda devlet nerdeyse bedava dagitmis zamaninda vatandasa. bizde koc sagolsun tekeli almis , , Türkiyenin otomotiv gelecegini bok etti
BaTeRRiiSStt yazdı:Bizim halkımız abuk sabuk seylere tepkı koyar ancak. Adaletsız vergi dağılımı na zamlara kimse gıkını çıkarmaz.Bu gezi parkı protestoları yerıne zamanın da yuksek vergı ve zamlara bu tepkı konulsaydı belı bu noktaya gelmezdık. Daha dün brezılya da toplu ulasıma zam geldiği için ulke ayağa kalktı. Adamlar bilinçli tuketici bizim gibi değil malesef.
efilefil yazdı:Mustafa beye katılıyorum, zamanında Doğanları, Şahinleri Mercedes fiyatına millete kakaladılar. Şimdide Yerli oto yapılacak adamlar Milleti tehdit eder gibi , Milli oto intihar olur diyorlar Neden? Bizim Çeklerden,Hintlilerden eksik yanımız ne?
skodaizm yazdı:efilefil yazdı:Arabadan vergi, sonra ÖTV, sonra da verginin vergisini alan vede bunlar yetmiyormuş gibi en yüksek fiyatlı akaryakıtın sebebi olan vergileri uygulayan bir yönetim zihniyetinden bekleyin ki yerli araç yapılınca sadece medeni ülkeler gibi vergi alacak
Sadece hayal !!!! Belki bizim çocuklarımız yada onların çocukları adil bir vergi politikası uygulayan yöneticileri görür.
Fabian yazdı:..
Zaten pamuk ipliğine bağlı olduğunu Gezi Parkı olaylarında da gördük. O gün faiz lobisi dendi, dün için ne diyecekler merak ediyorum !!!
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir