Bluedays » 01 Şub 2014, 09:29
aslan_1960 yazdı:Bluedays,Önce avukata danışmadım,etik bulmadım diyorsun.Peki bankanın senden aldığı haksız para etikmi?Ben senin yerinde olsam madem avukat bulma şansın var hiç zaman kaybetmeden vekalet veririm.Gelelim savunmaya,avukat yargıtay ve mahkeme kararları gibi bazı şeyleri mahkeme kalemine veriyor.Sen davayı avukata ver onlar işi daha iyi takip ediyor ve ne yapacaklarını biliyorlar.Davayı kaybetme şansın sıfır diyebilirim.Ama avukat işini hallet banka avukat ücreti versin.Aynı durum benimde başımda ve davayı kazanacağımı bile bile inadına avukata verdim.
Banka beni mahkemeye vermiş demiştim ama biraz evvel baktım 6 ocak tarihinde parayı hesaba yollamışlar.
Davanın hemen sonuçlandığını sanmıyorum, henüz 1 ay anca oldu. Banka galiba ihtiyaten gönderdi.
İcraya başvurmamı engellemek için.
Gerçi bankalar pek tınlamıyor bunları ama anlamadım ben bu işi.
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz, Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar.Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. M.Kemal ATATÜRK