msn açılıyormu yardım lütfen

Forum kuralları
Forumlarımızda siyasi, dini yada toplumun hassasiyeti bulunan konulara değinmek yasaktır.

msn açılıyormu yardım lütfen

İleti efboacestc » 27 Şub 2008, 14:08

ben bür türlü msnmi açamıyorum genellikle sorun gider hatası veriyor malum benim dükkanım int.cafe olduğundan zor durumda kalıyorum acaba sizdede böyle problem varmı duyduğuma göre çoğu yerde aynı hatayı yapıyormuş yoksa bizim bilgisayarlaramı bişey oldu lütfen yardım edin

 
efboacestc
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 173
Kayıt: 12 Kas 2007, 12:24
Ad Soyad: Ahmet
Nereden: İstanbul (And.)
Arabanız: Golf GTİ (limited edition)

İleti serdar89 » 27 Şub 2008, 14:10

istanbul kartal sahil den giriyorum.. ama sen hatta kodunu google yaz ne yapman gerekir cıkıyor..
serdar89
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 19 Eyl 2007, 12:55

İleti efboacestc » 27 Şub 2008, 14:13

yazdım googleden araştırdım dediklerini aynen uyguladım ama yine aynı hata sorun gider
efboacestc
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 173
Kayıt: 12 Kas 2007, 12:24
Ad Soyad: Ahmet
Nereden: İstanbul (And.)
Arabanız: Golf GTİ (limited edition)

İleti serdar89 » 27 Şub 2008, 14:14

hatta kodu buraya yaz ben yardımcı olmaya calışcam..
serdar89
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 19 Eyl 2007, 12:55

İleti efboacestc » 27 Şub 2008, 14:15

80048820 hata kodu
efboacestc
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 173
Kayıt: 12 Kas 2007, 12:24
Ad Soyad: Ahmet
Nereden: İstanbul (And.)
Arabanız: Golf GTİ (limited edition)

İleti serdar89 » 27 Şub 2008, 14:16

Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü

1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.

2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin

3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.

4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.

5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin

6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan
aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.


dün gecede eşim giremedi galiba aynı sorundu..
serdar89
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 19 Eyl 2007, 12:55

İleti serdar89 » 27 Şub 2008, 14:17

biraz dene..
serdar89
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 19 Eyl 2007, 12:55

İleti efboacestc » 27 Şub 2008, 14:18

çok teşekkür ederim ama burda yazanları yaptım
efboacestc
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 173
Kayıt: 12 Kas 2007, 12:24
Ad Soyad: Ahmet
Nereden: İstanbul (And.)
Arabanız: Golf GTİ (limited edition)

İleti serdar89 » 27 Şub 2008, 14:19

dün gecede saat 20.00 gibi girilmedi herhalde telekomdan bir sorun var.. sonra 22.00 gbi girdi msn eşim ama şimdi ben denedim girdi..
serdar89
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 19 Eyl 2007, 12:55

İleti efboacestc » 27 Şub 2008, 14:21

burada öyle bazı müşteriler tak diye giriyor ama bazılarıda bende dahil zor giriyor :(
efboacestc
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 173
Kayıt: 12 Kas 2007, 12:24
Ad Soyad: Ahmet
Nereden: İstanbul (And.)
Arabanız: Golf GTİ (limited edition)

İleti mustafa » 27 Şub 2008, 14:23

dün bende aynı sorun vardı
mustafa
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 06 Haz 2007, 12:05

İleti efboacestc » 27 Şub 2008, 14:24

peki yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)
 

iyiki varsınız...
efboacestc
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 173
Kayıt: 12 Kas 2007, 12:24
Ad Soyad: Ahmet
Nereden: İstanbul (And.)
Arabanız: Golf GTİ (limited edition)

İleti by wodoo » 27 Şub 2008, 14:40

bendede vardı aynı hata düzelttim sağ alt köşeden saat tarih ayarlarını tam doğru yapın makinaya restart atın o zaman açıyo
by wodoo
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 51
Kayıt: 06 Ağu 2007, 17:26
Ad Soyad: Emre Şahin
Nereden: Ankara
Arabanız: Astra GSİ

İleti efboacestc » 27 Şub 2008, 14:51

sorun çözüldü.modemin bütün kablolarını çıkarttım taktım modemi resetledim ve problem kalmadı teşekkürler.:)
efboacestc
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 173
Kayıt: 12 Kas 2007, 12:24
Ad Soyad: Ahmet
Nereden: İstanbul (And.)
Arabanız: Golf GTİ (limited edition)

İleti serdar89 » 27 Şub 2008, 15:09

[quote="ahmet_armagan"]sorun çözüldü.modemin bütün kablolarını çıkarttım taktım modemi resetledim ve problem kalmadı teşekkürler.:)[/QUOTE]
acıldığına sevindim : nasıl olsa senin meslek!:D
serdar89
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 19 Eyl 2007, 12:55


Genel Sohbet ve Paylaşım



Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir