Bursa temsilciniz olarak cumalıkızık'ta 2 yer belirledim.Yarın bir yere daha bakacağım.Arasından seçip ona göre karar vereceğiz..
Buluşma yeri Bursa girişinde (Gemlik yönünden gelirken), yolun solunda kalan Bozkurt Skoda'nın karşısıdır. Daha önce de orada buluşmuştuk.
Şimdilik Pazar günü saat 11.00 diyelim...
Yer burası...

Şimdilik Pazar günü saat 11.00 diyelim...
Yer burası...

Bu beğendiğim yer..Ama bahçe şansımız yok.

TAŞ EV :
Kahvaltı , gözleme,güveç, saç kavurma,tava köfte , zeytinyağlı dolma seçeneklerimiz var.
Bursa büyükşehir belediyesi çalışanlarına uyguladıkları fiyatı bizede uygulayacaklarını söylediler.Gayet nazik bir hanımefendi var burada.Gayet ilgili.Ve güzel çalışıyorlar.Devamlı müşterileri varmış.Belediye sürekli burası ile anlaşıyormuş(öğrendim.)
Ayrıca mekanı komple kapatmış olacağız.Bizden başka müşteri olmayacak.
Ev ortamı gibi terliklerimizi giyip oturacağız .Sohbet muhabbet güzel olur.2 oda ve 1 antre olarak 3 bölüm var. Yani aynı ortamda olacağız.
Siparişlerimiz fazla fazla hazırlanıp biz gelene kadar sıcak olarak bekletilecek.Onlar bir şekilde ayarlayacaklarmış.Sayıyı söylersem daha iyi olacak tabi.Sapancadaki gibi fiyat karmaşası olmayacak.Herkes yediğini ödeyecek.
Gözleme+ayran : 3,50 ytl (pekte indirimli gelmedi ama )
Tüm menünün fiyat listesini aldım.Aralarından bazıları yazıyorum.
Çorba : 3 ytl
Saç kavurma : 10 ytl
yaprak sarma : 3 ytl (6 tane)
Gözleme çeşitleri : 3,5 ytl
Gözleme kıymalı : 4 ytl
Gözleme karışık : 5 ytl
Meyva suyu : 2 ytl
Ayran ev yapımı : 2 ytl
Demlik çay : 7.5 ytl
Çay fincan : 2 ytl
TAŞ EV : iletişim bilgileri:
0224 372 71 16 -- 0224 224 81 71
Cumalıkızık mah. Yunus aralığı No:18 BURSA (Cin aralığına yakın sayılır)
Diğer mekân ise:
DEĞİRMENCİ GÖZLEME
372 04 85 (İsmail IŞIK)
Fotoğraf çekmedim (unuttum ilk önce buraya gitmiştim)
Gözleme : 2 ytl
Karışık : 3 ytl
Kahvaltı : 10 ytl
kahvaltı içeriği ; 4 çeşit peynir , 2 çeşit zeytin, tavada yumurta, Reçel, Bal-kaymak,Semaver çayı
Buralara gelince kahvaltı yapan olur mu? Zira bu yerlerin özelliği gözleme+ayrandır.
Mekân da hem büyük geniş kapalı yer var, hemde bahçe şansımız var.
Hava durumu ne olur bilinmez ama açık havada pek durmayız sanırım.Bebiş falan olursa üşür.
Yarın 2. bir tur yapacağım.Başka 1 yerden daha fiyat alacağım.Sonra sayıya göre gidip belki pazarlıkta yapabiliriz.
Ayrıca Resûl bey ilede görüşeceğim.Kasım ilk haftasında yeni bir skoda bayi açılıyor bursada.Bayağı büyük olacakmış.Onlarlada görüşüp hareketlilik sağlayabiliriz.
Şimdi karar verebiliriz hangisi olsun ? Yarında belki iyi bir yer denk gelirse orasınıda gösteririm size..Gerçi hemen hemen aynı gibi hepsi.Araçlarımızı cumalıkızık girişindeki okulun otoparkına bırakacağız.Yer ayırmaya çalışırım.