? yazdı:Arkadaşlar skodası olmayan giremez gibi bir uygulamamız yoktur herkes gelebilir. Biz aynı zamanda bir otomobil kulübüyüz.
Gelirsem Dışlamayında beni =) yanlız kaça kadar orada durursunuz ?
? yazdı:Arkadaşlar skodası olmayan giremez gibi bir uygulamamız yoktur herkes gelebilir. Biz aynı zamanda bir otomobil kulübüyüz.
? yazdı:Anadolu yakasında yağış yoktu fakat hem katılım az olunca hemde yağmur beklentisi nedeniyle piknik hazırlığı yapmadığımızdan bir çay bahçesinde oturup sohbet ettik.
Gerçi dönecekken ben birlikte geldiğim arkadaşla gaza gelip bir mangal olayına girdimMangal arabada hazırdı eksiklikleride marketten giderdik vurduk kendimizi aydos ormanının derinlerine doğru üzerine birde çay demledik piknik diye niyetlenmiştik kendi başımıza olsada yapmış olduk içimizde kalmadı.
xMEGANx yazdı:ÇOK yağmur yağdı ben GELEMEDİMMM umarım iyi geçmiştir sizinkiii :S
harbi yazdı:emir arkadaşımıza caylar icin teşekkür ederiz
RAZOR10 yazdı:xMEGANx yazdı:ÇOK yağmur yağdı ben GELEMEDİMMM umarım iyi geçmiştir sizinkiii :S
sen aracı yağmurda dışarı çıkarmıyosun sanırım
xMEGANx yazdı:RAZOR10 yazdı:xMEGANx yazdı:ÇOK yağmur yağdı ben GELEMEDİMMM umarım iyi geçmiştir sizinkiii :S
sen aracı yağmurda dışarı çıkarmıyosun sanırım
o bahanesi abim ya asıl sebebim başka şimdi söylemek istemdim geçerli bir sebebim var. gelsem bile 1 saat ten fazla duramıcaktım zaten. ama sizin için 10 dk bile olsa gelirdim neyse önümüzde koskoca 3-4 ay var birsonrakine inşallah görüşme fırsatı yakalıcaz.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir