yakın bir zamanda 2001 1.4 16valf 101 beygir elegance paket skoda sahibi oldum en sonunda hatta babamda da 2005 1.4 16valf 101 beygir special paket sw var her zaman için bu araçlara özellikle bu donanımlara bi sempatikliğim bi sıcaklığım vardı amma ve lakin bu araçlar için yağ yakıyor kronik direksiyon arızaları kilid-swicht arızalrı lpg uyumsuzluk arızaları yapıyor deniyor(en çok) ama en nihayetinde yaşına göre ve parasına göre alınabilecek en konforlu rahat ekonomik hatta gösterişli araçlardan biri vw alt yapısı ile de güçlendirilmiş desteklenmiş gayet ortalama bir araç kanımca

öncelikle bunları söylemek istedim istanbul da ikamet etmekteyim aracımı seviyorum hatta daha dün yağ değişimi yaptım ama sonucunu takip etcem castrol magnetec 10w 40w eksiltme var mı ne derece var bakıcam ama çıkan yağ da en az 3-4 lt vardı konuyu dağıtmak istemem ama forumdaki paylaşımlardan yararlanabilmek ve faydalı olabilmek isterim hatta belki de kronik-sıkıntılı sanılan ama basit çözümleri olan pratik bilgilerle fabişleri çok daha eğlenceli hala getirebiliriz düşüncesindeyim bi şekilde 2008 den beri fabia ile haşır-neşirim ama şükürler olsun ki tamamen kendimin olan fabişim yeni oldu çok da güzel oldu çok da süper olu çok da iyi oldu...