kemal1135 yazdı:arkadaşlar herkese iyi akşamlar aile ortamında ve gezilerde kullanmak için (amatörce kullanılmak üzere)fotoğraf makinası almayı düşünüyorum bu makinada karar kıldım anlayan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ön yargılı yaklaşmadan gerçek anlamda bilgisi olan arkadaşlar eksilerini ve artılarını yazabilirler mi şimdiden teşekkürler
volg yazdı:Bu Samsung NX1000 arabanın neresinde takılı oluor anlamadım?! .
ayee yazdı:kemal1135 yazdı:arkadaşlar herkese iyi akşamlar aile ortamında ve gezilerde kullanmak için (amatörce kullanılmak üzere)fotoğraf makinası almayı düşünüyorum bu makinada karar kıldım anlayan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ön yargılı yaklaşmadan gerçek anlamda bilgisi olan arkadaşlar eksilerini ve artılarını yazabilirler mi şimdiden teşekkürler
samsung yerine sana panasonic lumix GF5 i öneririm dslr tadında compack makine alt modelini abim kulanıyor(GF3) harika profesyonel çekim gibi hem japon malı daha kalitel tavsiye ederim..
volg yazdı:Bu Samsung NX1000 arabanın neresinde takılı oluor anlamadım?!.
ayee yazdı:kemal1135 yazdı:arkadaşlar herkese iyi akşamlar aile ortamında ve gezilerde kullanmak için (amatörce kullanılmak üzere)fotoğraf makinası almayı düşünüyorum bu makinada karar kıldım anlayan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ön yargılı yaklaşmadan gerçek anlamda bilgisi olan arkadaşlar eksilerini ve artılarını yazabilirler mi şimdiden teşekkürler
samsung yerine sana panasonic lumix GF5 i öneririm dslr tadında compack makine alt modelini abim kulanıyor(GF3) harika profesyonel çekim gibi hem japon malı daha kalitel tavsiye ederim..
kemal1135 yazdı:ayee yazdı:kemal1135 yazdı:arkadaşlar herkese iyi akşamlar aile ortamında ve gezilerde kullanmak için (amatörce kullanılmak üzere)fotoğraf makinası almayı düşünüyorum bu makinada karar kıldım anlayan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ön yargılı yaklaşmadan gerçek anlamda bilgisi olan arkadaşlar eksilerini ve artılarını yazabilirler mi şimdiden teşekkürler
Olympus E-PM1 de karar kıldım afif ve sağlam olması birde olympus olması bana biraz güven verdi yorum için teşekkürler
Bluedays yazdı:kemal1135 yazdı:ayee yazdı:kemal1135 yazdı:arkadaşlar herkese iyi akşamlar aile ortamında ve gezilerde kullanmak için (amatörce kullanılmak üzere)fotoğraf makinası almayı düşünüyorum bu makinada karar kıldım anlayan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ön yargılı yaklaşmadan gerçek anlamda bilgisi olan arkadaşlar eksilerini ve artılarını yazabilirler mi şimdiden teşekkürler
Olympus E-PM1 de karar kıldım afif ve sağlam olması birde olympus olması bana biraz güven verdi yorum için teşekkürler
Selam,
Bir fotoğraf düşkünü olarak, eğer bu hobiye karşı bir ilginiz var ise iyice araştırmanızı ve compact makina yerine biraz daha parayı gözden çıkararak, dslr makina almanızı öneriyorum.
2 yıl evvel aynı amaç ve mantıkla gidip, olympus'un bir modelini alacaktım. Gittiğimde, bana canon önerdiler. Canon fakat yarı profesyonel olan bir modeli aldım. 1.150 TL para verdim. Zaten var olan fotoğraf düşkünlüğüm daha da arttı ve profesyonel bir makina almadığım için defalarca pişmanlık duydum.
Eğer sizinde hevesiniz var ise bu seçeneği de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyorum.
Canon ve Nikon bu alanın en iyilerindendir.
ayee yazdı:Bluedays yazdı:kemal1135 yazdı:ayee yazdı:kemal1135 yazdı:arkadaşlar herkese iyi akşamlar aile ortamında ve gezilerde kullanmak için (amatörce kullanılmak üzere)fotoğraf makinası almayı düşünüyorum bu makinada karar kıldım anlayan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ön yargılı yaklaşmadan gerçek anlamda bilgisi olan arkadaşlar eksilerini ve artılarını yazabilirler mi şimdiden teşekkürler
Selam,
Bir fotoğraf düşkünü olarak, eğer bu hobiye karşı bir ilginiz var ise iyice araştırmanızı ve compact makina yerine biraz daha parayı gözden çıkararak, dslr makina almanızı öneriyorum.
2 yıl evvel aynı amaç ve mantıkla gidip, olympus'un bir modelini alacaktım. Gittiğimde, bana canon önerdiler. Canon fakat yarı profesyonel olan bir modeli aldım. 1.150 TL para verdim. Zaten var olan fotoğraf düşkünlüğüm daha da arttı ve profesyonel bir makina almadığım için defalarca pişmanlık duydum.
Eğer sizinde hevesiniz var ise bu seçeneği de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyorum.
dikkat ederseniz eğer çoluk çocuk rahatça kullanmak istiyorlar ( ifadelerine göre) dslr yi kullanma imkanları sadece kendisiyle ibare kalacaktır
Bluedays yazdı:kemal1135 yazdı:ayee yazdı:kemal1135 yazdı:arkadaşlar herkese iyi akşamlar aile ortamında ve gezilerde kullanmak için (amatörce kullanılmak üzere)fotoğraf makinası almayı düşünüyorum bu makinada karar kıldım anlayan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ön yargılı yaklaşmadan gerçek anlamda bilgisi olan arkadaşlar eksilerini ve artılarını yazabilirler mi şimdiden teşekkürler
Selam,
kemal1135 yazdı:Bluedays yazdı:kemal1135 yazdı:ayee yazdı:kemal1135 yazdı:arkadaşlar herkese iyi akşamlar aile ortamında ve gezilerde kullanmak için (amatörce kullanılmak üzere)fotoğraf makinası almayı düşünüyorum bu makinada karar kıldım anlayan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ön yargılı yaklaşmadan gerçek anlamda bilgisi olan arkadaşlar eksilerini ve artılarını yazabilirler mi şimdiden teşekkürler
Selam,
Hobi olarak yapmayı düşünmüyorum aynalılar büyük oluyor bu sürekli elinizin altında olur manzaralarıda aradan çıkarmış oluruz yoksa elbette aynali kullanip lenslere birçok paralar vermiş arkadaşlara bu cihaz yetersiz kalacaktır ama ben o yönüyle bakmıyorum yinede teşekkürler
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir