Favoritin sağlamlığı ne derecedir.
Beni Antalyadan türkiyenin en kuzeyine sorunsuz getirip götürebilir mi? Yolda başımı ağrıtır mı hiç bir sorunu yokken yolda beni çileden çıkarır mı__?
Favoritin sağlamlığı ne derecedir.
Beni Antalyadan türkiyenin en kuzeyine sorunsuz getirip götürebilir mi? Yolda başımı ağrıtır mı hiç bir sorunu yokken yolda beni çileden çıkarır mı__?
valla hakan arkadasımızın dediği gibi arabana bağlı benim araba bi karadeniz turu yapar gelir...ama alt kattaki komsunun paliosu izmite gidemez bunun gibi birşey..
şimdi hiç bir arızası yok, ama güvenim o kadar zayıfladı ki cesaret edemiyorum o kadar yola ama sürüşü çok güzel, 120 km hızla sarsma filan olmuyor, hatta bu hızı 15 derecelik rampada yapıyor ama yinede arkadaşların bu konuda bildiklerini paylaşmalarını rica ediyorum
valla hakan arkadasımızın dediği gibi arabana bağlı benim araba bi karadeniz turu yapar gelir...ama alt kattaki komsunun paliosu izmite gidemez bunun gibi birşey..
[/QUOTE]önceki işimde şirketin aracı ile uzun yola çıkmıştım ama o araba yeni ve sıfır araba idi ve arıza yaptığında anında servis ücretsiz geliyordu o yüzden dert etmiyordum ama favo ile arıza yaptığında Allahtan başka yardımcın yok
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir