Kardeş öncelikle merhaba,
İlk arabanmış tıpkı benim gibi bende 3 yıl önce aldıgımda ilk arabamdı ve yeni sürücüydüm. Sorunlarına gelince faviş gerçekten güzel bir seçim ancak bakımlı ise güzel oluyor keratalar.
Tekleme ile ilgili olarak arkadaşlar çogunu soylemiş , Ateşleme sistemi olabilir buna sebep , tabiki çok geniş bir adres veriyoruz, distribitor kablolarından tutta selenoidlere kadar prblem yaratıyor olabilir. Kaputu aç hortumları temizle iyice elinle saga sola oynatarak kontrol et , distribitorden cıkan kabloları kontrol et ,diplerinde kırılma , başlarında oksitlenme , kablo içlerinde kopuk olabilir bütün ihtimalleri değerlendirmek gerek çogu usta bunları yapmaz klasik sorun noktalarına yonelir dolayısıyla cozum bulamayız. Kendi ustan kendin olacaksın.
Bu 2 saat sonra gelip ısıtma olayı da kesinlikle bizim araçlarımızda olan bir sorun değil , sanıyorum bu da ilk sebepten kaynaklanıyor. Yağ değişimi falan çok önemli bunların yapılmış oldugunu varsayıyoruz. Bak bir örnek vereyim yeri geliyor aracıma 10 gün binmiyorum 10 gün sonra tek marşta çalışır , cikle devreye girer 1-2 dk bekleyip yavaş yavaş yola cıkarım. Eger akşamdan sabaha bırakmış isem arabayı cogu zaman o 2 dk yı da beklemem. Abim söylemiş aliminyum motor en büyük faydası hafif olması cabuk ısınıp cabuk soguması. Atuyorum bir dogan 10 km de motor ısıtıyorsa bizimki 3 km de ısınmış olur. Bak bu prblemler gidince seveceksin ve alışacaksın
Ses biraz fazladır ama bence tek eksisi bu nazar boncugu olsun. Amortisorler sert demişsin bu iyi bir özellik , NEDEN ? aracımız HB bir model arac boşken arkadan savurma cok kolay olurdu eger yumuşak olsa idi. Sert süspansiyon sana yol tutuşta çok büyük avantajlar saglayacaktır. Hele birde 175/65 lik lastikler takılıysa. 3 yıldır acemilik dönemim dahil bir kere savrulmadım gencim deli dolu kullanmama rağmen.
Umarım sorunların hallolur , keyifili ve mutlu sürüşler geçirirsin. Saygılarımla Fırat KAZANCI