Peki fren? yol tutuşu,savrulmama garantisi,kaza yapmama kesinliği?
arabanın benzin yakısı normalsa 140 cıkmamasını dert etme bence zaten hızlı gitmek motor acısından zararlı ömründen yiyorsun hem fazla yakıyorsun her arabanın ekonomık hızı 80-90 arasıdır...
bnde 93 forman var ama ılk elden bızde daha öncelerı ababm kullanırdı son 4 yıldır bn kullanıyorum araba 4.vıteste 130 görüyor devır ama 6000 e gelıyor abartmıyorum son sürat ıse yokus asaagı 160 ı buluyor tabı ucuyor gıbısınız dıger arabalarıda kullanıyorum onların 180 ı bnı bu kadar korkutmuyor bosver 140 yeter
bnde 93 forman var ama ılk elden bızde daha öncelerı ababm kullanırdı son 4 yıldır bn kullanıyorum araba 4.vıteste 130 görüyor devır ama 6000 e gelıyor abartmıyorum son sürat ıse yokus asaagı 160 ı buluyor tabı ucuyor gıbısınız dıger arabalarıda kullanıyorum onların 180 ı bnı bu kadar korkutmuyor bosver 140 yeter
[/QUOTE]Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir