merhaba arakadaşlar ben 2006 model skoda octavıa kullanıcısıyım sol arka kapıdan hareket halindeyken cırt cırt sez geliyor neden geliyordur bide servise götürsen garanti kapsamına girermi. Bide garanti kapsamında ki araçlar servis fark ediyormu istediğim sevise götüre bilirmiyim.teşekkürleer...
Garanti süren dolmadığına göre yetkili srevis listesindeki herhangi bir servise gidebilirsin (Batı, Yüce, Atik vs). O ses fitillerden geliyor olabilir, garanti kapsamında bu sorunu hallettiren arkadaşlar vardı...
[quote="yolcu"]merhaba arakadaşlar ben 2006 model skoda octavıa kullanıcısıyım sol arka kapıdan hareket halindeyken cırt cırt sez geliyor neden geliyordur bide servise götürsen garanti kapsamına girermi. Bide garanti kapsamında ki araçlar servis fark ediyormu istediğim sevise götüre bilirmiyim.teşekkürleer...[/QUOTE]
konuyu yanlış bölüme açmışsınız octavıa bölümüne açarsanız daha etkili olacaktır
arkadaşlar ben öz yılmazlar skoda yedek parcadan gökhan ses kapı fitililleri yada bazı müşterilerimize görede camdan gelebilmektedir tabiki bakılmasıda gerekir eger fabrikadan bi hata varsada garanti kapsamındadır ugrarsanız yardımcı oluruz...