otomatik camlar

Forum kuralları
Forumlarımızda siyasi, dini yada toplumda hassasiyeti bulunan konulara değinmek yasaktır.

otomatik camlar

İleti PAŞALI » 09 Arl 2009, 23:47

94 model formanım var.ön camları otomatik fakat 10 gündür çalışmıyor.nedeni hakkında fikri olan varsa yardımını bekliyorum.Cry
 
PAŞALI
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 10 Şub 2009, 22:18

İleti onurhan2006 » 10 Arl 2009, 16:30

düğmeleri bozulmuştur  LOL
Volkan İtfaiye Araçları San. ve Tic. A.Ş.
Kalite Kontrol ve Teslimat Şefi
Onur DURMAZ
Kullanıcı avatarı
onurhan2006
AMBIENTE
AMBIENTE
 
İleti: 405
Kayıt: 11 Tem 2008, 17:11
Ad Soyad: ONUR DURMAZ
Nereden: İzmir
Arabanız: 1993 SKODA FAVORİT LX MEKATRONİK

İleti alpino » 11 Arl 2009, 00:08

sigortası atmıştır.
Kullanıcı avatarı
alpino
ELEGANCE
ELEGANCE
 
İleti: 1091
Kayıt: 26 Mar 2007, 15:23
Konum: Ankara
Ad Soyad: Alper YOLAL
Nereden: Ankara
Arabanız: 2009 Octavia Elegance MPI

İleti PAŞALI » 11 Arl 2009, 02:18

sigorta ve düğmelerde sorun yok.cam motorundan çıkan iki tane hortum var.motorun çalışma prensibini çözemedim.

PAŞALI
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 10 Şub 2009, 22:18

İleti skodaizm » 11 Arl 2009, 02:35

[quote="PAŞALI"]

sigorta ve düğmelerde sorun yok.cam motorundan çıkan iki tane hortum var.motorun çalışma prensibini çözemedim.

[/QUOTE]
  Hortumum içinde çelik sarmal yay vardır. Motorun üzerindeki sonsuz vida dişli dönünce bu sarmal yay aşağı veya yukarı hareket eder.  Bir hortum yayın yulkarı çıkarkenki yolu diğeri de aşağı inerkenki yolu ve korumasıdır. Bu durumda bu hortum içi yağsız kalmış ve motor hareket ettirecek gücü bulamamaktadır yada yanmıştır. Yağlayıp bir daha deneyin.  Motor yanmış ise diyecek bir şey yok ama siz sigortada sorun yok diyorsanız motorda da sorun yoktur. (Ama motor  zorlanıyorsa çok akım çekip sigortayı yakmamış olamaz.)Tesisata da bir bakın. 
__Hakan Ün__

Kullanıcı avatarı
skodaizm
ELEGANCE
ELEGANCE
 
İleti: 1972
Kayıt: 14 Ekm 2009, 22:28
Nereden: İstanbul (Avr.)
Arabanız: 2007 A5 1.9TDI Octavia Combi+1994 Forman

İleti PAŞALI » 20 Arl 2009, 22:44

sanırım tüm tertibatı yerinden çıkarıp elden geçirmem gerekiyor.Bugün biraz göz attım motorlara elektrik geliyor.Sol taraf deteklede olsa çalıştı.Yan motordada sorun yok.Sorun dediğiniz gibi çelik yayda.Bu arada ilginize teşekkürler.
PAŞALI
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 10 Şub 2009, 22:18


Favorit & Forman



Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir